Sondaj realizat pentru identificarea problemelor tinerilor. Vezi ce au răspuns aceștia


sondaj challenger problemele tinerilor

Programul Challenger a realizat un sondaj (1 143 tineri) cu scopul de a identifica problemele tinerilor. Conform acestui sondaj, 63,3% dintre aceștia au afirmat că școala/universitatea nu i-a pregătit de viață. În acest context, sistemul educațional eșuează în pregătirea specialiștilor pentru piața muncii. 

Grupul de inițaitivă Challenger „Educație” consideră că educația trebuie să fie o prioritate pentru toți factorii de decizie, începând cu președintele. Pentru a demonstra problema lipsei cunoștințelor practice a tinerilor și a cere candidaților soluții am lansat o campanie de informare privind importanța studiilor practice: https://bit.ly/3j2hhFb 

În acest context, ne adresăm candidaților în calitate de tineri elevi și studenți. Solicităm candidaților să acorde prioritate educației și să ne comunice cum își propun să asigure tinerilor studii practice.

Cu această ocazie, reamintim candidaților că gradul de implicare a tinerilor și prezența acestora la vot depinde de atenția care le este acordată de politicieni în programul, promisiunile și interacțiunile lor publice.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job // Organizaţia Internaţională pentru Migraţie angajează un psiholog
Next 5 cele mai bune alimente pentru activitatea în forţă a creierului!
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen − 8 =