Civil Match: Găsește parteneri din 10 țări și câștigă finanțare pentru proiecte transfrontaliere


finanțare ong civil match

Reprezinți un ONG? Alătură-te rețelei transfrontaliere pentru organizații non-guvernamentale, unde vei putea să găsești parteneri din 10 țări. Împreună veți avea ocazia să pregătiți proiecte și să câștigați finanțare pentru realizarea acestora.

Civil Match este o oportunitate excelentă de a găsi unul sau mai mulți parteneri din alte țări care participă la Forumul Civil Match, să obțină sprijin pentru dezvoltarea comună a ideilor de proiect și să solicite fonduri de la Oficiul Federal German pentru Afaceri Externe (FFO).

Categoriile de Civil Match:

  • Consolidarea pluralismului – stabilirea și promovarea pluralismului de informații, opinie și mass-media (pluralism și media)
  • Promovarea discuției despre valori – consolidarea valorilor prin dialogul societății civile și prin măsuri culturale (cultură și tineret)
  • Deschiderea de perspective pentru viitor – pregătire academică, profesională și socio-politică atât și măsuri de formare ulterioară (Măsuri de formare educațională)
  • Promovarea dialogului și a înțelegerii – reconstruirea încrederii pierdute ca urmare a conflictelor teritoriale (Rezolvarea conflictelor)

Pe perioada petrecerii Civil Match, actorii societății civile regionale vor avea șansa de a câștiga un premiu de cooperare în valoare de 1000 de euro la fiecare categorie. Vor avea oportunitatea de a genera proiecte transfrontaliere ale societății civile pentru Forumul Civil Match și să solicite finanțare în cadrul programul FFO.

Pentru a vă alătura sesiunilor de networking și “matchmaking”-ului interactiv unde vor participa actorii ai societății civile din 10 țări, completați acest formular.

Termen limită: 22 iulie 2020

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de eschipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Micile delicii ale verii care îţi vor satisface papilele gustative. Scrie reţeta!
Next ARTICO te invită să cunoști domeniul filosofiei și psihologiei împreună cu Sorin Scutelnic
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five + 19 =