Simte magia primăverii la “Ready, Set, Spring!”


Primăvara se apropie cu pași grăbiți, și ce ocazie mai potrivită pentru a celebra venirea ei, decât să fii alături de prieteni într-o atmosferă energică? Soluția perfectă? O petrecere de plină de voie bună și distracție organizată de către echipa Interact Club Chișinău la “Ready, set, spring!”

Membrii Interact invită toți adolescenții pe data de 4 martie la localul ,,Kira’s” (Veronica Micle 7, Chișinău) pentru a sărbători începutul primăverii la petrecerea “Ready, set, spring!”. Pentru o atmosferă de neuitat, echipa Interact vă îndeamnă să purtați haine în nuanțele alb și roșu, căci acestea sunt culorile reprezentative lunii martie, dar și a petrecerii. 

Detalii “Ready, set, spring!”

Evenimentul are un scop caritabil, iar fondurile colectate din vânzarea biletelor vor fi îndreptate spre binefacere.

Rezervă-ți prima zi de miercuri din această primăvară, ia-ți niște prieteni și vino la cel mai tare party. De restul se ocupă Clubul Interact.

Pentru a vă asigura cu bilete, nu ezitați să le procuraţi până pe data de 27 februarie la prețul de 50 de lei, apelând la numărul 078328339. După această dată, biletele vor fi valabile până în ziua evenimentului inclusiv, la peţul de 80 de lei.

Interact:

Interact are ca scop promovarea valorilor non-formale în rândul tinerilor cu vârste cuprinse intre 12-18 ani. Este o organizație non-guvernamentală, non-profit axata pe beneficiile directe si indirecte ale lucrului in echipa. 

„Interact” inseamna „International Action”. În acest sens toate activitatile si proiectele desfasurate de ei au ca scop promovarea valorilor de leadership si comunicare în randul tinerilor, toate dobandite în cadrul unor proiecte cu cauze caritabile.

Alte oportunități pentru tineri găsesti în categoria Educational si Divertisment.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vino la Cenaclul Republica și cunoaște mai bine literatura contemporană
Next Participă la un nou program internațional Erasmus+ și descoperă oameni și culturi noi
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen + 3 =