Sigmoid îți dă invitație la ARTĂ INTELIGENTĂ!


Sunteți invitați să participați la o expoziție unică de artă generată de modele de Inteligență Artificială (IA), organizată de ONG-ul Sigmoid cu susținerea sponsorilor Smartdata, USAID, Suedia Sverige și UKAID și a partenerului Mediacor. Evenimentul va avea loc pe data de 28 aprilie 2023, începând cu ora 11:00, la Mediacor etajul 1 din Chișinău.

Această expoziție are ca scop să familiarizeze și să educe publicul despre posibilitățile oferite de IA și istoria modelelor de generare a imaginilor. Veți putea să admirați imagini generate utilizând diverse modele, precum Midjourney, DreamStudio, Dall-e2, DiscoDiffusion, Pixray și GAN-uri (Rețele Adversariale Generative), fiecare fiind însoțită de o plăcuță explicativă.

În plus, veți avea ocazia să generați propriile opere de artă în timp real și să observați pașii prin care modelele de IA generează imagini. Fundalul sonor va fi alcătuit din muzică generată de modele de IA, ceea ce va crea o experiență inedită pentru vizitatori.

De asemenea, puteți concura cu un creier artificial la recunoașterea artiștilor și stilurilor unor opere de artă celebre, prin intermediul unui game-bot de pe Telegram, construit în cadrul unui bootcamp organizat de Sigmoid.

Expoziția se va încheia cu o seară de discuții și cu un quiz despre IA și artă, unde puteți să aflați mai multe despre procesele și principiile care stau la baza generării de artă de către IA. Toți participanții se vor alege cu cadouri iar câștigătorul quiz-ului va beneficia de un premiu special și artistic.

Accesul la eveniment este gratuit, cu înregistrare prealabilă. Nu ratați o oportunitate unică de a descoperi și înțelege cum funcționează modelele de IA în contextul generării de imagini artistice.

Înregistrează-te chiar acum: https://forms.gle/tjLzu33M5JBxNZeM8

Nu ezita să ne urmărești și paginile noastre de FacebookInstagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Youth.md

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Webinar: Motivele ce construiesc relații
Next Participă la „Cahul Business Summit", un eveniment important pentru dezvoltarea afacerilor din regiune
Sigmoid
About the author

Sigmoid

Sigmoid is an R&D organization whose goal is to develop people and products that will boost the development of Artificial Intelligence and it's usefullness in every day life.

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 20 =