Show-ul „Acadelia” vine și la Chișinău

Spectacole Chișinău, evenimente culturale pentru tineri Chișinău

Spectacole Chișinău, evenimente culturale pentru tineri Chișinău, show

Show-ul „Acadelia” vine și în Chișinău cu un performance curajos pe data de 22 noiembrie, la Palatul Național „Nicolae Sulac”. Îndrăgita interpretă din România, Delia, își așteaptă toți fanii din Republica Moldova.

„Conținutul acestui show poate dăuna grav persoanelor aflate la dietă. Show-ul poate conține urme de ironie, dulceață de zmeură și niște sâmburi de adevăr. Acest show este recomandat atât sănătății dumneavoastră psihice, cât și vindecării anumitor afecțiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian și indicele glicemic extrem de scăzut. Pentru o mai bună desfășurare de forțe, este încurajat pe toată durata spectacolului consumul moderat de dulce” susține interpreta.

Show-ul „Acadelia” vine și în Chișinău, după ce artista a fascinat mii de români. Concertele Deliei au devenit experiențe artistice în sine, care se desfășoară după concepte gândite de artistă și îmbrăcate în scenarii spectaculoase de o întreagă armată de oameni.

De la peste 400 de costume, la decoruri care se schimbă în timp real și care-l poartă pe spectator în lumi fantastice, de la sute de oameni care intră pe scenă, balerini, artiști invitați sau figurație, până la acrobații pe care însăși Delia le pune în practică, totul este o trăire.

Biletele pot fi cumpărate pe mticket.md sau la numărul de telefon  +373 798 83 322.

Alte evenimente culturale din Chișinău pentru tineri găsești pe platforma Youth.md.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous JOB PENTRU TINERI: WIZZ AIR ANGAJEAZĂ NOI MEMBRI!
Next Spectacolul „Dosarele Siberiei” se va juca pe scena Teatrului Național „Mihai Eminescu”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *