Secrete din culisele The Vampire Diaries


Când The Vampire Diaries a apărut pe scenă, mulți au crezut că emisiunea nu va rezona cu spectatorii. Opt sezoane mai târziu, The Vampire Diaries a devenit unul dintre cele mai populare spectacole CW pentru adolescenți și telespectatori din cei douăzeci de ani. Chiar și un produs îndrăgit ca The Vampire Diaries este obligat să aibă niște secrete întunecate sau povești ciudate din culise, ascunse bine de urechile fanilor.

Episodul pilot a atras 4,91 milioane de telespectatori, cel mai mare spectator în premieră pentru orice serie de pe The CW la acea vreme.

„A doua zi după ce a fost difuzată și ratingurile au fost uriașe și au depășit toate așteptările, toată lumea sărbătorea”

Stefan și Elena trebuiau să rămână împreună.

Chiar dacă fanii serialului vedeau relația dintre Damon și Elena ca fiind perfectă, Kevin Williamson, co-creatorul serialului, îi vedea pe Stefan și Elena ca un cuplu. Planurile s-au schimbat după ce Nina Dobrev a părăsit serialul.

Paul Wesley a regizat câteva episoade din The Vampire Diaries

Pe lângă interpretarea lui Stefan, Paul Wesley a regizat și câteva episoade ale serialului, între anii 2014 și 2016.

Familia Salvatore era la început familia Whitmore

În primul scenariu, familia Salvatore se numea familia Whitmore. Deși producătorii credeau că numele sună prea italian pentru orășelul mic din care veneau Stefan și Damon, au decis să rămână la Salvatore

Nina Dobrev a vrut să părăsească serialul mai devreme

Elena, personajul interpretat de Nina Dobrev, a intrat într-o comă pentru că actrița dorea să părăsească serialul. Unele zvonuri spuneau că actrița dorea să plece din cauza despărțirii de Ian, însă s-a întors pentru un ultim act la finalul sezonului

Numele fiecărui episod din sezonul opt este, de fapt, un citat al personajelor din sezonul șapte

Sper că acest articol ți-a stârnit curiozitatea. Pentru mai multă informație poți vizita site-ul nostru Youth.md. Nu ezita să ne urmărești și pe paginile noastre de Facebook, Instagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Reporter Youth.md: Sulima Daniela.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Curs gratuit “Fii profesor creativ - lucrează pe Canva și Nearpod”
Next Goethe – Zentrum organizează concursul de selecție a școlilor pentru DeutschMobil 2021
Erica Protap
About the author

Erica Protap

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 3 =