Devino voluntar la Fundația Bitonic! Învață și instruiește tinerii cu privire la modul sănătos de viață

voluntariat, fundația Bitonic, oportunități tineri, mod sănătos de viață, alimentație sănătoasă

Fundația Bitonic recrutează voluntari care să participe la organizarea sesiunilor informativ – distractive la subiecte legate de modul sănătos de viață.

Dacă ești pasionat de nutriție, modul sănătos de viață și iubești să lucrezi cu copiii, completează formularul de înregistrare.

Cei care se vor înregistra și vor corespunde criteriilor înaintate, vor fi contactați și invitați la un interviu de selecție. Persoanele selectate vor beneficia de o serie de instruiri tematice, petrecute de către nutriționiștii Fundației Bitonic. Ulterior, va fi încheiat un contractul de voluntariat, conform căruia se va întocmi carnetul de voluntar.

Fundația Bitonic este o organizație non- guvernamentală, fondată în anul 2016, care activează conform principiului „O lume sănătoasă începe de la copii”. Membrii echipei fundației își propun instruirea copiilor, a tinerilor și a părinților acestora cu privire la alimentația echilibrată și bazele unui mod sănătos de viață.

Mai multe informații cu privire la activitățile Fundației Bitonic, proiectele în desfășurare și alte oportunități aflați pe pagina de Facebook a organizației sau la numărul de telefon: 068900890.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Concurs// Scrie un eseu în limba engleză la tema combaterii corupției și câștigă premii de la American Resource Center
Next Tinerii din Moldova au obţinut noi medalii în cadrul Olimpiadei Balcanice de Matematică
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen + one =