Se organizează Professional Engineering Competition


Ești pasionat de inginerie sau îți dorești în viitor să îmbrățișezi o meserie cu profil ingineresc?
Ești un „mic Einstein”, creativ și iscusit?
Atunci, asta e șansa ta! Vino pe 31 martie 2018 la cel mai tare eveniment ingineresc din țară pentru elevi ”Professional Engineering Competition ”.

Cum poți participa?

• Vârsta 16-18 ani;
• Formează-ți o echipă din 4-5 prieteni;
Aplică TU și fiecare membru al echipei în acest formular , până pe 15 martie 2018

Evenimentul este organizat de Centrul ARTICO -proiectul CarieraMea, având în calitate de coorganizatori: Evenda, Agentia de Stat pentru Proprietatea Intelectuala a Republicii Moldova, Absolvent,Neocomputer, XTZ Fitness Clubs. Partener general: Rabota.md. Partener:Rockit Academy
Evenimentul are drept scop dezvoltarea abilităților inginerești, creativității, capacității de a lucra în echipă și de a îndeplini sarcinile conform profesiei.
În cadrul concursului vor participa 7 echipe din țară a câte 4-5 membri, adolescenți din licee, colegii sau școli profesionale, care timp de 8 ore își vor pune la încercare creativitatea și spiritul inovativ, elaborând prototipul unui aparat din diverse materiale oferite de către organizatori.
Pe parcursul competiției tinerii vor mai avea parte de un târg de organizații de voluntariat, de dezvoltare personală, VR, imprimare 3D, robotică și alte multe alte lucruri interesante.
Spre final fiecare echipă își va prezenta proiectul, iar juriul, format din organizatori și parteneri, va alege câștigătorul, conform regulamentului concursului.

Aplică și devino un inginer de succes!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Debate Academy recrutează
Next Cum s-a desfășurat prima ședință a Grupului de Advocacy „Tineret” 2018
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − 7 =