AUTOFEST LA CASTEL MIMI: admiră cele mai elegante și performante automobile exclusive


AutoFest la Catelul MIMI. Cele mai elegante și performante automobile exclusive vor putea fi admirate pe viu la Castel MIMI, cu un pahar de vin, gustări alese și multă muzică bună.

Timp de două zile, în weekendul 20-21 iulie, AutoFest la Castel MIMI va expune zeci de automobile și accesorii pentru acestea, iar amatorii de istorie vor putea apela la excursii și degustări la Castel MIMI, un monument istoric inclus în top 15 cele mai frumoase vinării din lume.

AutoFest la Castel MIMI va conține următoarele module zone de expoziție:

Concursul de eleganță al automobilelor Retro
Chiar la pereții castelului vor fi amplasate cele mai impresionante automobile retro din Republica Moldova. Vizitatorii nu doar le vor putea admira, dar o vor putea vota pe cea care le-a plăcut mai mult. La final, cei care au votat vor participa la o tombolă cu premii.

Expoziția de mașini noi
Câțiva importatori auto din R. Moldova au confirmat deja prezența la eveniment. Astfel veți putea vedea cele mai noi modele electrice, automobile de familie, dar și modele sport cu peste 600 de cai putere.

Automobilele exclusive
Tot pe teritoriul castelului vom avea și o zonă dedicată celor mai exclusive automobile din Republica Moldova. Vorbim despre automobile unice a căror proprietari s-au lăsat convinși de a expune mașinile lor în fața vizitatorilor. Unele dintre ele nu au mai ieșit din garaje mulți ani.

Off-road Experience
Nu am uitat și de activități! Vizitatorii vor avea ocazia să încerce automobilele comunității de off-road! Veți avea ocazia să mergeți prin noroi cu cele mai echipate exemplare, iar noi vă asigurăm că veți ieși curați la final din această experiență.

Tururi prin castel
Odată ajunși pe teritoriul Castel MIMI, vizitatorii vor putea admira pe lângă mașinile frumoase bineînțeles și castelul. Tururile vor duce chiar și în beciurile acestuia unde pe lângă vin s-ar putea să găsească și mașini.

Porsche Zone
Reprezentanța Porsche Center Moldova vine cu toată forța la AutoFest. Hala mare din sticlă îi va fi dedicată doar mărcii germane, iar aici veți putea admira automobile de colecție ca – 911 GT2 RS, 911 GT3, GT3 Touring sau chiar Taycan!

Fiecare dintre vizitatori va primi câte un pahar de vin de bun venit și va avea acces la toate restaurantele și zonele de alimentare a Castelului Mimi.

Biletele le puteți găsi aici.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vino la cel mai tare concert dedicat Zilei Internaționale a Tineretului la Chișinău - FOAM PARTY
Next Cămara Fest: savurează fiecare weekend de „AuGust”. Vino în parcul „Alunelul” pe 20-21 august 2022!
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one + 11 =