Rezervații naturale în Europa ce merită incluse în lista viitoarelor tale destinații turistice


rezervații naturale

Călătoriile sunt atât o descoperire a lumii înconjurătoare cât și a eului tău interior. Sunt locuri în care te regăsești și locuri în care ești străin. Sunt destinații îndepărtate în care rămâi uimit, și destinații locale în care sufletul îți simte strămoșii.

Listele de destinații turistice sunt infinit de finite și fiecare îți poate recomanda un loc cub soare ce ia cucerit toată admirația. Noi însă dorim să vă prezentăm 5 rezervații naturale din Europa ce chiar și prin intermediul internetului ni-au furat atenția și și-au câștigat dorința de a le vizita.

1. Rezervația naturală Ordesa și Monte Perdido din Franța

Este situat chiar în mijlocul dintre Spania și Franța. Ordesa și Muntele Perdido sunt unele dintre cele mai uimitoare rezervații naturale din Europa. Denumirea lanțului muntos Monte Perdido și-a primit numele deoarece nu era vizibilă din partea franceză a frontierei.

Spectaculosul Ordesa este atât un Situl Patrimoniului Mondial UNESCO în Europa și o rezervație a faunei sălbatice și faunei din biosferă. Găzduiește valea Ordesa, cascade, animale sălbatice diverse, inclusiv vulturul auriu, și 32 specii de mamifere. În timp ce faceți drumeții și admirați priveliștea munților Pirinei, asigurați-vă că aveți grijă de marmote, Hawks, și bufnițe, de asemenea. Prin urmare, Rezervația naturală Ordesa și Monte Perdido este un sanctuar uimitor și o destinație în Europa pentru orice tip de călător.

Rezervația Ordesa și Monte Perdido sunt accesibile atât din Franța, cât și din Spania. 

2. Rezervația Naturală Dolomita Belluno din Italia

Rezervația naturală Belluno a fost fondată în 1990 pentru a proteja frumoasa natură sălbatică a Dolomiților Parcul natural Belluno este uluitor în primăvară. Covoarele de flori cu arome îmbietoare împânzesc dealurile și vârful muntelui. Vă veți distra minunat explorând această rezervație naturală, deoarece există o varietate de trasee. Rezervația naturală Belluno din Europa este perfectă atât pentru începători, cât și pentru excursioniști cu experiența.

Diversitatea bogată este atât în faună, cât și în cultură, datorită multor sate din zona văii Piave. Atunci când vizitați rezervația naturală Belluno din Europa, veți avea șansa de a avea o călătorie minunată de explorare a minunilor naturale și a pietrelor culturale.

Trei ore cu trenul de la Veneția și ai ajuns în rai.

3. Rezervația Naturală Germania Saxonă și Elveția Boemă din Republica Cehă

Minunata rezervație naturală Elveția saxonă se întinde din Germania până în Republica Cehă.  Această rezervație naturală uluitoare este una dintre cele mai de neuitat rezervații naturale din Europa, cu multe priveliști demne de pus in ramă pe vârful canionului.

Vara sau iarna, cărările mereu sunt verzi, iar traseele sunt marcate bine și ușor de distins în vegetația verde de-a lungul ambelor părți ale canionului și ale râului.  Este o oază minunată și un paradis pentru drumeții pentru călătorii din întreaga lume.

 4. Rezervația Naturală Hohe Tauern din Austria

Cea mai mare rezervație naturală din Alpii europeni se află în Austria. Rezervația Hohe Tauern găzduiește 10,000 specii de animale, 1,800 plante, și Grossglockner, Cel mai înalt vârf al Austriei, la 4,798 metri deasupra nivelului mării. Acest vârf remarcabil se află printre 200 alte culm. Ne bucură cu faună verde, lacuri de munte, și cascade.

Văile rezervației naturale Hohe Tauern sunt pline de ghețari magnifici, sat antic, priveliști pitorești, covoare de flori colorate, și păduri ca în povești. Acest parc natural european este un sanctuar pentru vizitatorii și rezidenții norocoși din regiunile înconjurătoare. În special, Traseul natural Umbalfalle al cascadelor și râurilor, unde veți vedea câteva dintre cele mai uimitoare cascade din Europa.

5. Rezervația naturală Ecrins din Franța

În timp ce faceți drumeții prin această uimitoare rezervație naturală din Alpii francezi, asigurați-vă că aveți grijă de vulturi, stoats, tânărul de salcie, și multe alte animale sălbatice care o numesc acasă. Această uimitoare rezervație din Alpii europeni este una dintre cele mai frumoase Parcuri naționale vei avea șansa să descoperi.

Ghețarii, munți înalți, terenuri verzi alpine, și aer proaspăt, Peisajul și peisajul Ecrins vă vor cuceri aspirațiile turistice din această vară.

Puteți ajunge la parcul național Ecrins de oriunde din Franța. Rezervația naturală este situată lângă granița franceză cu Italia. 

Echipa Youth încurajează tineretul activ și le urează succes în toate începuturile.

Sperăm că informaţia propusă a fost utila şi nu vei ezita să ne lași un feed-back . Te invităm să citeşti şi alte articole pe portalul Youth.md şi să accesezi paginile noastre de Facebook  și  Instagram.

Reporter: Magdalena Zlatov
Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ești interesat de multiculturalism, comunicare? Înscrie-te la Atelierul de Antropologie USM
Next EUROPA Quiz: Înscrie-te la eveniment și testează-ți cunoștințele!
Erica Protap
About the author

Erica Protap

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − 14 =