Proiect implemetat de tineri cu succes într-un sat din raionul Rîșcani


Vizionarea filmelor în aer liber și sporirea gradului de cultură al tinerilor. Acesta a fost obiectivul proiectului „KinoPatria”, care a fost implementat în satul Nihoreni, raionul Rîșcani, de grupul de inițiativă „Helping Hand”.

Cu cei 16,5 mii de lei, bani câștigați într-un proiect al Fondului pentru Tineri Rîșcani, membrii grupului de inițiativă au făcut mobilier stradal din paleți, care a fost instalat în perimetrul, „Cinematografului în aer liber”, din preajma Casei de Cultură a satului Nihoreni.

Liderul grupului de inițiativă „Helping Hand”, Eugeniu Nazarciuc, a spus: Mulțumim Fondului pentru Tineri Rîșcani pentru posibilitatea de a ne manifesta și a face ceva bun pentru localitatea noastră. Am văzut bucurie în ochii tinerilor și credem că împreună vom face lumea mai bună. Cel mai dificil factor este atunci când oamenii nu au crezut în puterea și capacitățile noastre, dar am dovedit contrariul. Am muncit cu echipa cot la cot și am reușit!

Proiectul, „KinoPatria”, a fost realizat de grupul de inițiativă „Helping Hand”, în cadrul Programului de granturi mici a Fondului pentru Tineri Rîșcani și implementat de Asociația „Generația Viitorului”, în parteneriat cu Direcția Învățământ Tineret și Sport Rîșcani. Suportul financiar a fost oferit de Fundaţia Est-Europeană din resursele acordate de Suedia.

Nu ezita să ne urmărești și pe paginile noastre de FacebookInstagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Sursă: Jurnalist.md

Autoare : Nicoleta Albot

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Un spațiu de socializare și comunicare își doresc tinerii din Căinari
Next Portul popular valorificat de tinerii din Zăicani, Rîșcani
Dumitrița Albu
About the author

Dumitrița Albu

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 + seventeen =