Descoperă cum să treci peste barierele de limbă, cultură, împreună cu „Great and Meaningful Toghether”


activitati pentru tineri

Descoperă cum să treci peste barierele de limbă, cultură, etnie, împreună cu proiectul „Great and Meaningful Toghether”.

GMT este un proiect marca Ecovisio, care valorifică cele 3 regiuni ale Republicii Moldova: Găgăuzia, Moldova și Regiunea Transnistreană, și dorește prin intermediul unor activități fizice să unească tineri/e din diferite părți ale țării, cu diferite tradiții, obiceiuri, cunoașteri și culturi, atât fizic, cât și moral-spiritual.

Dacă ai între 18-27 de ani, ești cetățean activ al Republicii Moldova, iubitor de sport și de oameni, te invităm cu drag pe data de 25 octombrie, la Ceadîr-Lunga, pentru a lua parte la marea distracție în cadrul unui mega eveniment de „Rope activities”.

„Rope activities” este un set nou de jocuri inovative, ce are la bază activități interactive legate de frânghii, cățărat, alergat și distrat, fiecare echipă devenind pe parcursul jocurilor un tot întreg, indiferent de proveniența fiecărui participant. Astfel ai posibilitatea de a petrece timpul distractiv, în jurul unor oameni noi care învață de la tine și respectiv tu înveți de la ei, primind oportunitatea de a cunoaște persoane din diferite regiuni ale Moldovei.

Pentru a participa îndeplinește acest formular. Detalii, vezi aici.

Locurile sunt limitate: grupul va fi format din 7 tineri și tinere originari din Regiunea Transnistreană și 7 tineri și tinere din tot restul Moldovei.Costurile de transport până în Ceadîr-Lunga, alimentarea și participare vor fi acoperite din cadrul proiectului.

Proiectul este implementat în cadrul Programului “activePeace”, coordonat de către EcoVisio, în parteneriat cu Aociația MitOst, cu suportul Robert Bosch Foundation and Sweden.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Previous [Interviu] Află cine e Beatrice Moraru şi industria graphic design-ului
Next Evenimente pentru tineri: Centrul Municipal de Tineret Chișinău te invită la Weekend La Centru!
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *