API este în căutarea unei companii specializate în elaborarea de producții video


producții video job api

Asociația Presei Independente (API) anunță un concurs deschis pentru selectarea unei companii specializate în elaborarea de producții video la tema asistenței UE în procesul de dezvoltare sustenabilă și modernizare a serviciilor publice.

Compania selectată urmează să realizeze 3 producții video cu o durată de 1 minut fiecare. Două dintre producţiile video vor aborda tema asistenței UE în procesul de dezvoltare sustenabilă și modernizare a serviciilor publice locale în cel puţin 1-2 din următoarele domenii: aprovizionare cu apă și canalizare (AAC), managementul deșeurilor solide (MDS), eficiență energetică (EE) și protecția mediului în regiunile Republicii Moldova.

Aceste producții video vor conține istorii de succes, exemple și cazuri reale de modernizare a serviciilor publice în regiuni cu ajutorul asistenței UE, în baza unor scenarii elaborate de compania selectată și agreate în colaborare cu API. Producțiile video vor fi elaborate într-un limbaj simplu și atractiv pentru diferite categorii de public.

Al treilea material video va fi unul promoţional care va prezenta rezultatele proiectului „Societatea civilă şi media regionale în sprijinul reformelor europene, dezvoltării durabile și participării cetățenilor la consolidarea democrației locale”, finanțat de Uniunea Europeană prin intermediul Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Cerințe de eligibilitate pentru compania executoare:

  • Să fie persoană juridică rezidentă în R. Moldova și să aibă experiență de cel puțin 2-3 ani în domeniu;
  • Să prezinte exemple ale unor lucrări similare, elaborate anterior;
  • Să dispună de personal calificat în realizarea angajamentelor;
  • Să ofere o scrisoare de garanție, prin care asigură că va fi flexibilă în procesul de colaborare și de executare a sarcinilor, va avea o abordare creativă, iar eventualele solicitări venite din partea API de modificare/adaptare a sarcinilor convenite inițial vor fi analizate, eventual îmbunătățite și oferite soluții tehnice pentru realizarea acestora;
  • Să cunoască situația în domeniile enumerate mai sus;
  • Să demonstreze că are acces la arhive sau alte surse de conținut video și audio, cu respectarea legislației drepturilor de autor;
  • Să manifeste originalitate, atitudine pro-activă, viziune de ansamblu.

Perioada de executare a serviciilor:

Compania selectată va trebui să asigure executarea serviciilor de  producere a producţiilor video, conform unui calendar convenit cu API. Primul video urmează a fi lansat cel târziu la sfârșitul lunii iunie 2020.

Data limită de prezentare a dosarelor: 24 aprilie 2020, ora 10:00.

Termenii de referință pot fi accesați aici. Dosarele pot fi expediate prin e-mail – cristina.bobirca@api.mdpmacovei@api.md. Doar companiile pre-selectate vor fi contactate și invitate să facă o prezentare a propunerilor lor privind producerea materialelor video.

Pentru informații suplimentare: tel.: 022/210602 (persoană de contact – Cristina Bobîrcă).

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous IPRE te invită la video conferința EU DEBATES CAFE
Next Concurs de angajare expert/expertă în domeniul achiziții publice
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *