CRJM angajează un Specialist/Specialistă în Comunicare


Centrul de Resurse Juridice din Moldova caută să angajeze un Specialist/Specialistă în Comunicare. Contractul individual de muncă este full time, pe o perioadă nedeterminată.

Principalele sarcini ale Specialistului/ei în comunicare țin de sporirea vizibilității Asociației în mediul online, gestionarea și dezvoltarea paginii web și a conturilor de pe rețelele de socializare ale Asociației, asigurarea respectării regulilor de branding și implementarea planurilor și a strategiei de comunicare, printre altele.

Căutăm o persoană cu studii superioare, preferabil în domeniul jurnalismului și al comunicării, care cunoaște limba română la nivel fluent și are cunoștințe bune de limba engleză. Cunoașterea altor limbi de circulație internațională constituie un avantaj.

Cunoștințele în domeniul justiției și drepturilor omului, activismul civic și experiența anterioară în funcții similare constituie un avantaj. Experiența de muncă în domeniu constituie un avantaj, dar nu este obligatorie. 

Printre abilitățile căutate se numără cunoașterea la nivel avansat a MS Office, Windows și abilități avansate de navigare pe internet, bune abilități de comunicare internă și externă, prezentare, planificare și organizare și capacitatea de a lucra independent, în echipă și sub presiune.

Persoanele care corespund cerințelor menționate mai sus sunt încurajate să expedieze prin e-mail o scrisoare de motivare și CV-ul actualizat, care să conțină contactele a cel puțin două persoane de referință, până la 20 februarie 2023, ora 13.00, la adresa: applications@crjm.org.

Vă încurajăm să citiți întreaga descriere a jobului și proiectul fișei de post, accesând acest link.

Selectarea candidatului/candidatei va avea loc în baza analizei CV-ului și a scrisorii de motivare depusă, urmată de proba scrisă și interviu. Informații suplimentare pot fi obținute prin expedierea unui e-mail la adresa indicată mai sus.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Înscrie-te la Școala Organizatorului Comunitar
Next Program de granturi pentru Organizațiile de Tineret
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + twenty =