Prima hartă interactivă a ÎMM-urilor: participă la evenimentul de lansare


evenimentul de lansare a hartii interactive îmm-uri

Vrei să afli care a fost impactul pandemiei asupra mediului de afaceri, în special asupra întreprinderilor mici și mijlocii din țară? Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Moldova te invită să participi la evenimentul de lansare a hărții interactive ce va prezenta vizual situația. Acesta se va desfășura pe 17 septembrie, începând cu ora 10.00.

În luna august curent, AIM a chestionat în jur de 300 de antreprenori, pentru a evalua impactul pe care l-a avut COVID-19 asupra IMM-urilor. În baza răspunsurilor colectate, a fost realizat un raport analitic care prezintă situația și provocările pe care le-au avut antreprenorii în această perioadă.

Astfel, pentru a fi și mai accesibil, a fost creată o hartă interactivă care prezintă vizual și cantitativ impactul pandemiei asupra mediului de afaceri.

Invitați la eveniment:

  • Alina Beleuța, director executiv la ADCENTER;
  • Tudor Darie, fondator la Fagura, co-fondator Agora.md;
  • Dumitru Vicol, economist

La evenimentul de lansare, harta va fi făcută publică și va deveni accesibilă pentru toți cei interesați. Ulterior, în baza informațiilor colectate, vor fi formulate soluții clare și propuneri de politici, ca și suport pentru sectorul întreprinderilor mici și mijlocii.

Pentru detalii suplimentare, accesează pagina de facebook a evenimentului.

Această activitate este realizată cu suportul Centrului Internațional Private Enterprise, Friedrich Naumann Foundation for Freedom și a proiectului Optim. Conținutul acestuia nu reflectă neapărat viziunea donatorilor.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Previous Concurs pentru jurnaliști: „Reflectarea corupţiei în presă”
Next Cinci modalități prin care poţi trăi sustenabil la tine acasă
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *