Premieră la Chişinău! Participă la Live2Lead şi descoperă perspective şi idei pragmatice de la cei mai buni antreprenori

Live2Lead, leadership, bussines, conferinţă mondială

Live2Lead este o conferință videocast care, este transmisă în 32 de țări, peste 700 de locații din întreaga lume și la peste 40.000 de participanţi.Conferința este concepută pentru a echipa participanții cu perspective noi, idei pragmatice și instrumente gata de pus în practică, livrate de cei mai renumiți experți în leadership și business la nivel mondial.

În România Live2Lead este prezent deja de cinci ani, și de fiecare dată a unplut sali în orașele București, Cluj, Oradea, Arad, Constanta, Galati-Braila, Bistrita, Baia Mare, Bacau și Iași.

Anul acesta acest eveniment de interes mondial se organizeaza pentru prima dată la Chişinău la 2 noiembrie 2018.

Ce este Live2Lead?

O experiență de dezvoltare a liderilor concepută pentru a echipa participanții cu noi perspective de LEADERSHIP și BUSINESS, instrumente practice și idei gata de pus în practică. Acest eveniment extraordinar de jumătate de zi va aduce un nou suflu asupra stilului tău de leadership și business .

La acest eveniment VIDEOCAST ai ocazia de a învăța direct de la experți în leadership de top mondial. Te vei întoarce la birou pregătit să implementezi noul tău plan de acțiune, să-ti redescoperi pasiunea, să conduci și cu mai multă dedicare.

Conferință va fi subtitrată în limba română.

Ce este o conferință videocast?

O conferință videocast este una dintre cele mai moderne, rapide și economice căi de transmitere a unei conferințe înregistrate, al cărei conținut de ultimă oră la nivel mondial, direct către publicul interesat, aflat pe întreg mapamondul.
Formatul videocast permite diseminarea în sistem închis a unor conferințe foarte valoroase în ceea ce privește speakerii și conținutul, într-un timp foarte scurt, direct la publicul din țara și localitatea în care s-a achiziționat licența de transmitere.
Live2Lead este o conferință videocast care, datorită notorietății și succesului de care s-a bucurat în edițiile de până acum, este solicitată și transmisă în 32 de țări, peste 700 de locații din întreaga lume și peste 40.000 de participanti.
Conferința Live2Lead poate fi vizionată doar în sălile de proiecție pentru care s-a achiziționat licența și doar în perioada care face obiectul aceleiași licențe.

Dacă eşti interesat, mai multe detalii vezi aici. 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vezi 5 motive de ce să participi la HACKATONUL „EDUCATION THROUGH TECHNOLOGY”
Next Studiază o limbă nordică prin intermediul limbii engleze în cadrul programului „Colaborarea nordică în Moldova”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one + one =