Pregătește un cadou personalizat la un workshop în arta picturii pe sticlă

pictura pe sticla, hand made, workshop

Primăvara cadourilor este din ce în ce mai aproape și tradiția spune că darurile pregătite manual creează o legătură mai strânsă între oameni.

Voluntarii MilleniuM te invită la un workshop în arta picturii pe sticlă, unde vei putea pregăti un dar personalizat și neordinar pentru oamenii dragi. În cadrul activității, participanții vor avea ocazia să învețe tehnicile de pictură pe sticlă: pe pahare; borcane și alte materiale din sticlă. La finalul activității, fiecare se va alege cu o pictură plină de culoare pe sticlă, care ar putea deveni cadoul original în luna Mărțișorului.

Vino pe 27 februarie, începând cu ora 16:00, la oficiul MilleniuM, str. 31 august 1989, 26, of. 4, să petreci timpul frumos împreună cu voluntarii plini de inspirație.

Pentru a participa la eveniment, completează următorul formular până pe 26 februarie: https://docs.google.com/forms/d/1eFshuDVN2h8ED1ZseJO2hsVyg27mVENnM2Y93gz4IfQ/edit

Vor fi asigurate toate materialele necesare. Contribuția minimă de participare este 50 lei. Totodată, puteți lua propriile materiale din sticlă pe care veți picta (pahare, căni, sticle de la șampanie ș.a.).
Pentru detalii ne puteți contacta la numărul 069911796, Cristina.

Previous Descoperă „Culorile unui Genocid” în cadrul unei expoziții-concurs
Next Diamond Challenge Moldova 2019: susține echipa din Moldova să ajungă la finala internațională a competiției de antreprenoriat
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *