Concurs pentru copii creativi: „Totul va fi bine!”


Totul va fi bine concurs copii

Ești elev sau ai frați/surori mai mici care învață la gimnaziu? Provoacă-i să participe la un concurs de desene „Totul va fi bine!” organizat de Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Chișinău.

Obiectivele concursului prevăd promovarea mesajului de speranță „Totul va fi bine” în contextul situației de continuare a activităților educative de către copii/elevi acasă și prevenirea infectării cu COVID-19, promovarea copiilor cu abilități artistice, aprecierea creativității, dezvoltarea imaginației și a gustului estetic, dezvoltarea simțului emotivității, dragostei de viață și dăruirea speranței orașului Chișinău „Totul va fi bine”.

Competiția de desen se va desfășura în două etape, în perioada 23 martie-1 iunie și este adresată tuturor copiilor din instituțiile de învățământ preșcolar, secundar și extrașcolar din municipiul Chișinău.

Prima etapă este prevăzută pentru perioada 23 martie-15 mai, iar participanții vor expedia lucrările în format electronic pe adresa de e-mail: concurs.vafibine@gmail.com. Etapa a II-a a concursului va fi desfășurată în incinta DGETS, unde va fi organizată o expoziție cu lucrările copiilor.

Copiii pot să propună pentru concurs până la 3 desene. Fiecare lucrare prezentată va avea indicat, în partea dreaptă: numele, prenumele deplin al copilului, denumirea instituţiei, clasa.

Concursul online va putea fi urmărit pe adresa de Facebook a DGETS. Desenul cu cele mai multe like-uri va fi nominalizat cu premiul Simpatia publicului;

Mai multe detalii despre regulamentul concursului vezi AICI

Desenele declarate învingătoare vor fi oferite în dar Primăriei municipiului Chișinău.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Călătorii virtuale prin cele mai neobișnuite colțuri ale lumii, la Travel Club
Next ABRM anunță concurs „Cel mai bun bibliotecar al anului”
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *