Fii voluntar Banca de Alimente în cadrul „Săptămânii naționale de prevenire a risipei de alimente”!


banca de alimente voluntariat

Banca de Alimente Moldova organizează în perioada 23 – 29 noiembrie „Săptămâna națională de  prevenire a risipei de alimente”. Echipa te îndeamnă să fii voluntar în ziua colectei de produse alimentare, desfășurată la data de 28 noiembrie, în mai multe puncte din țara noastră.

Ce trebuie să faci ca să fii voluntar Banca de Alimente?

Să completezi formularul de aplicare, iar în ziua colectei de alimente – tu poți deveni cel care îndeamnă cumpărătorii din magazine să doneze produse alimentare pentru susținerea cantinelor sociale. Timpul tău poate deveni un prânz oferit unui flămând.

În cadrul săptămânii vor avea loc o serie de evenimente care vor aduce pe agenda zilei experiențe de succes din întreaga lume, sfaturi practice pentru familii și modalități de implicare pentru agenți economici.

Care este rolul voluntarilor?

În ziua colectei, voluntarul îndeamnă cumpărătorii supermarketurilor să facă o donaţie pentru beneficiarii campaniei. Toți voluntarii trec printr-o serie de formări care îi ajută să-și dezvolte abilitățile de comunicare și interacționare cu potențialii donatori.

Deadline: 16 noiembrie.

Ulterior, vei fi contactat de coordonatorul de voluntari. Fiecare voluntar primeşte o diplomă pentru implicare în cadrul campaniei. Pentru detalii poți telefona la 069 024 825, 060 099 233.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Atelier-concurs pentru jurnaliști: „Informare corectă pentru un mediu curat”
Next Lecții gratuite la obiectele: Fizică, Matematică și Chimie
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two + three =