Platforma pentru tineri Youth.md recrutează! Fii parte a echipei printr-o simplă completare de formular


Începând cu data de 8 februarie, platforma independentă dedicată tinerilor – Youth.md, lansează campania de recrutare a voluntarilor.

Dacă ești interesat și dorești să-ți dezvolți spiritul de echipă, dând dovadă de responsabilitate și dedicare de sine în cadrul unei organizații formate din tineri prietenoși și creativi, atunci Youth.md este locul potrivit pentru tine!

Youth.md apreciază abilitățile de lucru în echipă, timpul și efortul pe care ești gata să-l investești ca platforma să evolueze, dar și ingeniozitatea, creativitatea ta.

Înainte de a te înregistra, ia în considerare faptul că te vei înscrie să îndeplineşti sarcini anumite. Astfel, vei avea de ales între:

  • Reporteri: scriu articole creative și oportunități zilnice pentru site ce ar putea să atragă audiența platfomei noastre;
  • Relații externe: stabilesc relații cu parteneri, semnează contracte de colaborare și mențin relații prietenoase cu alte organizații;
  • Foto/video/design: creează materiale vizuale creative și unice pentru paginile de Instagram, Facebook și pentru site;

Recrutările vor avea loc de pe data de 8 februarie până pe data de 3 martie, așa că grăbește-te să completezi formularul (link AICI)!

Youth.md este o platformă independentă, creată de tineri pentru tineri, care cuprinde articole privind: voluntariat, joburi, divertisment, educație și studii. Prin intermediul acestui portal se urmărește dezvoltarea spiritului civic al tinerilor din Republica Moldova.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job // Echipa Ziarului de Gardă angajează reporter-știrist
Next Voluntariatul, o experiență memorabilă! Interviu cu Nicoleta Voluță, voluntară și coordonatoare de echipă Youth.md
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two − one =