Petrece o zi plină de productivitate și distracție la Ziua Internaţională a Tineretului 2019

Festivalul tineretului 2019, Costeși, Ziua internațională a tineretului

Vrei să-ţi petreci ziua într-o modalitate non-formală de implicare şi manifestare? Atunci, hai la Costeşti şi bucură-te din plin de evenimentul ,,Ziua Internaţională a Tineretului”, organizat de Capitala Tineretului din Republica Moldova.

Evenimentul este destinat tuturor tinerilor, iar organizatorii promit o atmosferă incendiară cu muzică, voie bună și un târg de oportunități livrat de mai multe organizații de voluntariat. Astfel, nu uita să-ţi chemi prietenii şi să savurezi din plin ziua de sâmbătă, 10 august, începând cu ora 14:00, la Complexul Turistic ,,Costeşti”.

Vei avea ocazia să îi cunoşti pe cei din echipa VR Quest de la Făleşti, care îţi vor demonstra că Virtual Reality poate fi folosită şi pentru a învăţa, de asemenea, părinţii cu copii să nu îşi facă griji, fiindcă la ZIT toată lumea se distrează şi va fi amenajată o zonă specială pentru cei mici, cu carusele şi trambuline. De mai multe surprize te vei bucura pe parcursul întregului eveniment.

Previous „Logodava” desfășoară gratuit ateliere de exprimare corectă în limba română. Vezi ce trebuie să faci ca să beneficiezi de acestea
Next Fii coordonator local în cadrul campaniei „IEȘI la VOT!”
Laura Catărău
About the author

Laura Catărău

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *