Concurs pentru elevi: Artico dă start concursului de spoturi video „Descoperă ACASĂ”


concurs pentru elevi artico

Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO invită adolescenții cu vârsta cuprinsă între 11-16 ani să participe la un concurs pentru elevi. Sarcina este ca fiecare să creeze (individual sau în grup) un spot video ce promovează satul/localitatea/orașul natal drept atracție turistică. 

Concursul „Descoperă ACASĂ” are drept scop promovarea locurilor pitorești și a locațiilor turistice din Republica Moldova prin intermediul spoturilor video realizate de elevi, astfel dezvoltând competențele digitale a acestora și dragostea față de plaiul natal.

Spotul video transmis în concurs va demonstra imagini video despre localitatea de baștină, locuri pitorești din localitate, povestiri istorice legate de localitate, legende despre anumite obiecte, monumente, ș.a. Pentru a participa a acest concurs pentru elevi, fă cunoștință și cu Regulamentul(link aici).

Procedura de aplicare:

Spotul video trebuie transmis în perioada 31 iulie-28 august 2020, completând acest formular.

Rezultatele concursului urmează a fi postate online pe pagina: www.artico.md în data de 01 septembrie 2020.

Participarea la concurs este gratuită și nu există nici o taxă de participare.

Persoana de contact: Pasat Maria, specialist superior. E-mail: maria.pasat@artico.md. Pentru informații suplimentare, fă un click aici.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente care se întâmplă chiar acum, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Dialoguri online la Humanitas, cu autorii carții „Scurtă istorie a creației. Știința și căutarea originii vieții”
Next Job pentru tineri // Asociația „Motivație” angajează specialist în advocacy
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + 12 =