Participă la un concurs, reflectând printr-o fotografie „Viața tinerilor la sat”


Youth.md în parteneriat cu Parlamentul Republicii Moldova, Ministerul Educației Culturii și Cercetării al Republicii Moldova și Crunchyroll, te invită să participi la concursul de fotografie „Viața tinerilor la sat”. Astfel, dacă locuiești într-o localitate rurală, ești pasionat/ă de fotografie și dorești să-ți împărtășești viziunea și cu ceilalți, te încurajăm să participi în concurs.

Îți place să „prinzi” cele mai speciale momente și emoții, vrei să comunici oamenilor că viața la sat este fermecătoare și că tinerii își petrec timpul într-un mod util, interesant și plin de emoții? Fotografiază și transmite propriile lucrări pentru a-ți împărtăși viziunea.

Condiții de participare:

  • să fii dintr-o localitate rurală;
  • să fii un tânăr creativ și pasionat de fotografie;
  • fotografia să reprezinte modul tău de exprimare și viziune asupra lumii;
  • să fii deschis să respecți cerințele din Regulamentul acestui concurs;
  • să fotografiezi, exprimi, cultivi modul cum tinerii de la sat își petrec timpul lor liber.

Cele mai bune 12 lucrări ce vor fi selectate, vor fi expuse în cadrul unei expoziții organizate pe 12 august, cu ocazia Zilei Internaționale a Tineretului, în cadrul Parlamentului Republicii Moldova. Autorii vor beneficia de premii, iar lucrarea câștigătoare – de premiul mare.

Termenul limită de expediere a fotografiilor este 15 iulie 2021, ora 23:00. Fiecare participant va trimite lucrările la adresa de email: youth.md@yahoo.com, cu mențiunea „Concurs foto – viața tinerilor la sat”.

Dosarul va conține:

  • fotografia propriu-zisă;
  • date de contact valabile, ale autorului (numele, prenumele, numărul de telefon, email și adresa locuinței participantului);
  • o scurtă istorie a fotografiei (2 – 5 propoziții). Această descriere va însoți fotografia în cadrul expoziției.

Dacă ai întrebări sau neclarități, nu ezita să ne contactezi: redactie@youth.md, 069588273 sau 068899686.

Concurul de fotografie este organizat de către AO Clubul Studenților, în parteneriat cu Parlamentul RM și Crunchyroll, în contextul proiectului „Creșterea gradului de informare a tinerilor din zonele rurale cu referire la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2021 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Despre biroul Crunchyroll din Chișinău, Moldova.

Crunchyroll conectează fanii anime și manga din peste 200 de țări și teritorii prin conținutul pe care ei îl adoră. Cunoscut ca un serviciu de streaming de top care oferă conținut AVOD și SVOD, Crunchyroll, de asemenea, oferă experiențe pentru a aprofunda implicarea fanilor și a comunității prin social media, evenimente, jocuri, produse pentru consumatori, distribuție de content, creare de content și publicare de manga.

Desemnată ”Cel mai bun angajator din Moldova al anului 2019”, echipa, care este în creștere constantă, dezvoltă produsul, designul, ingineria și marketingul ce adună comunitatea fanilor pasionați. Aceștia operează în următoarele limbaje de programare: JavaScript, Golang, Kotlin, Swift, Objective-C, TypeScript, Java, PHP, and BrightScript.

Crunchyroll a fost fondată în 2006 și are sediul central în San Francisco, cu birouri în Los Angeles, Tokyo, Paris, Lausanne, Chișinău și Berlin (AV Visionen)

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Instruiri pentru tineri în domeniul antreprenoriat. Participanții pot câștiga până la 1700 EUR
Next Schimb de tineret în Turcia la subiectul drepturilor copilului
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen + sixteen =