Diaconia: Dăruiește un mărțișor pentru o cauză nobilă


diaconia martisor donatii

Misiunea Socială Diaconia lansează campania: “Dăruiește un mărțișor pentru o cauză nobilă” pentru a ajuta bătrânii de la Cantina Mobilă cu un prânz cald.

Mulţi dintre noi, în această primăvară vor dărui mărțișoare personalizate prietenilor şi partenerilor de afaceri. Cu siguranța, fiecare își dorește ca acestea să fie unice, să descrie echipa și valoarea relației. De aceea, Diaconia a realizat câteva modele deosebite, care vor aduce bucuria reînvierii naturii la început de primăvară și o va completa cu o altă bucurie: cea a darului făcut în susţinerea unui proiect care zilnic marchează destine.

Cei de la organizație propun câteva tipuri de mărţişoare, dintre care pot fi alese cele după bunul plac și gust sau cele care rezonează cu echipa în care lucrezi. Voluntarii le vor confecţiona cu dragoste şi iscusinţă. Sunt acceptate orice propuneri de a le personaliza.

Oricare ar fi domeniul de activitate al companiei, cu fiecare mărțișor, veți oferi un prânz cald pentru bătrânii de la Cantina Mobilă. Aici, este locul unde 160 de bătrâni singuri așteaptă o farfurie cu mâncare.

Cost produs: 35 de lei unitate. Contactează misiunea socială la numărul de telefon – 061058777.

Comanda minimă: 20 de unităţi;  

În 2018, voluntarii de la Diaconia au realizat în jur de 2000 de mărţişoare care au ajuns în Strasbourg, Atena, Paris, Ravena, Rho, Torino.

Fii alături de youth.md și cunoaște primul cele mai interesante evenimente din țară!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Eveniment de dezvoltare profesională: 5 Paşi Spre Fidelizarea Clienţilor!
Next Studenții UTM pot participa la o competiție inginerească internațională
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *