Participă la o nouă audiere publică #pentruChisinau 2018-2019 pe subiectul reformei administrației publice

ipre, audieri publice, chisinau

Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE) te invită să participi la cea de a 7-a Audiere Publică #pentruChisinau din 2018-2019 pe subiectul reformei administrației publice a mun. Chișinău.

Evenimentul va fi organizat miercuri, 13 martie 2019, în intervalul orelor 13:00 – 15:00, în sala de ședință a Consiliului municipiului Chișinău (et. 2), bd. Ștefan cel Mare 83.

Împreună cu reprezentanți ai autorităților locale și centrale, experți din societatea civilă și cetățeni activi vei discuta despre eficientizarea procesului de planificare urbană în mun. Chișinău prin reformarea Direcției Generale Arhitectură, Urbanism și Relații Funciare.

Vezi aici un proiect al propunerii de politici publice elaborat de expertul IPRE – .

Scopul prezentei propuneri de politici publice este asigurarea calității procesului de planificare și dezvoltare urbană sustenabilă prin asistarea autorității publice locale în reorganizarea DGAURF.

Activitatea dată face parte din cadrul Proiectului ”Audieri publice pentru Chișinău 2.0”, implementat de IPRE cu susținerea Fundației pentru o Societate Deschisă (#FOSI) și în parteneriat cu Primăria Mea, Privesc.Eu, precum și un grup de experți independenți din cadrul societății civile. Până la sfârșitul anului 2019, ne propunem să contribuim la formularea a 12 propuneri de politici publice în domeniul serviciilor publice, transportului public și reformei administrației publice din mun. Chișinău.

Propunerile sunt elaborate în colaborare cu experți din cadrul societății civile și autorități publice, în consultare cu cetățenii, discutate în cadrul audierilor publice și promovate la nivelul Consiliului municipal Chișinău și a Primăriei mun. Chișinău.

Previous JOB//Editura Stiința angajează Manager marketing și vânzări.
Next Festivalul Filmului Francofon, ce se va desfășura la Chișinău și Tiraspol, te așteaptă
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *