Participă la Noaptea Filmelor de Crăciun și adaugă încă o faptă bună la karmă

noaptea filmelor de craciun, caritas moldova, tucano coffee

Vrei să faci o faptă bună de Crăciun? Fundaţia de Binefacere Caritas Moldova în parteneriat cu Tucano Coffee te invită la Noaptea Filmelor de Crăciun. 

Decembrie e o lună a cadourilor, însă pe lângă asta, e momentul acela din an când tragem linie și vedem cât de mândri suntem de noi. Am fost destul de buni cu cei din jur și cu noi înșine în anul ce a trecut sau Moș Crăciun ne va ocoli ca și când n-am fi existat?

Și pentru că filmele și faptele bune merg de minune împreună, începând cu 3 decembrie și până pe 9 poți participa la noaptea filmelor de Crăciun, eveniment de caritate prin care organizatorii își propun să colecteze resurse financiare pentru susținerea Centrului de Zi pentru copii din s. Petropalovca, r-nul Singerei, care este fregventat zilnic de circa 20-25 copii din familii social-vulnerabile. Prin activitatea sa, Centrul contribuie la integrarea socială a acetor copii cărora le oferă și câte o masă caldă. Din banii adunați vor fi acoperiți o parte din cheltuelile pentru incalzirea Centrului și procurarea cadourilor de Crăciun care pentru unii apar doar în vise sau în ilustrațiile din Cărți.

Astfel, timp de o săptămână începând cu orele 20:00, în locațiile Tucano Caffe de pe str. Pușkin 15 și str. Alexandru cel Bun 91A, vino la Noaptea Filmelor de Crăciun.

Lista filmelor la care poți veni cu prietenii, savura o cafea și cel mai important – donația ta poate face fericit un copil:
“Viaţă minunată”
“Singur acasă”, 1 şi 2
“Cum a furat Grinch Crăciunul”
“Miracolul de pe strada 34”
“A Bad Mom’s Christmas”
“Colindă de Crăciun”
“Office Christmas Party”

Reține: Bilete nu vor fi emise, fiecare dintre voi poate contribui cu o donație în bani, astfel:
Cu 50 lei oferiți un pachet cu dulciuri;
Cu 100 lei dăruiți o jucărie;
Cu 150 lei îndepliniți un vis de a primi o cutie mare cu surprize.

Pentru informații suplimentare, contactează organizatorii la Tel/fax: +373 22 29 31 49, 060 27 79 27, secretariat@caritas.md, www.caritas.md

Previous Participă la un atelier de pictură, organizat de Centrul de Informații GENDERDOC-M
Next Oberliht te invită la programul de educaţie artistică non-formală Edu-Art
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *