Participă la Fintech Future Conference


La 1 an de la lansarea Fintech Hub, organizatorii își propun să aducă împreună reprezentanții-cheie ai industriei Fintech din Republica Moldova care contribuie la dezvoltarea ecosistemului! Scopul evenimentului este de a conecta reprezentanții instituțiilor publice din domeniu cu entuziaștii pasionați de finanțe și IT, și de a oferi informații cu privire la evoluția reglementărilor și politicilor în domeniu.

Evenimentul se va desfășura timp de 2 zile:- Pe 12 aprilie începând cu ora 11:00, veți avea posibilitatea să interacționați cu companii financiare și dezvoltatori care își vor prezenta noile produse și servicii. De asemenea, veți putea explora noi tehnologii, produse inovatoare și soluții care pot fi folosite pentru a vă îmbunătăți afacerea sau pentru a crea o nouă afacere.- Pe 13 aprilie, începând cu ora 11:00, veți afla despre ofertele educaționale din domeniul Data Science și Inteligență Artificială și posibilitățile de studiu disponibile la nivel național.

În cadrul evenimentului veți avea posibilitatea să discutați cu instituțiile importante din ecosistem, ce vor oferi informații cu privire la evoluția reglementărilor și politicilor în domeniu, astfel veți afla despre noile cerințe și modificări care se vor face în perioada următoare.

Evenimentul este dedicat părților interesate din Fintech și industriilor conexe, inclusiv reprezentanților Ministerelor, Băncii Naționale a Moldovei, Băncilor Comerciale, Asociațiilor de Afaceri și de Profil, Universităților și Colegiilor/Centrelor de excelență, Instituțiilor Publice cu rol în dezvoltarea antreprenoriatului, companiilor din domeniul FinTech, IT și sectoarelor conexe, precum și studenților și entuziaștilor interesați de FinTech și TechFin.

Pentru a participa, completează chestionarul https://forms.gle/V38dGN4GAfhGyyNW6

Nu ezita să ne urmărești și paginile noastre de FacebookInstagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Youth.md

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous „Cred că fiecare persoană se naște cu o poveste. Întrebarea este dacă poate să o spună.” Află cum să îți spui povestea în cadrul unui seminar cu Adam Sigel la Chișinău
Next JOB // CNPAC anunță concurs pentru suplinirea postului vacant de Social Media Manager
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − 1 =