Participă la Conferința Națională pentru Antreprenoriat Social


Eco-Răzeni are bucuria și plăcerea de a te invita să petreci ziua de vineri, 27 septembrie 2019, participând în cadrul celei de-a V-a ediții a conferinței, consacrate în acest an impactului social, tehnicilor și strategiilor de măsurare a acestuia. Limbile de lucru ale conferinței vor fi româna, rusa și engleza.

Organizatorii vin și în acest an cu vești bune și oameni valoroși, oportunități de promovare și networking, dezbateri și prezentări captivante și, bineînțeles, deschidere spre cunoaștere și colaborare. Printre participanții de onoare ai acestei ediții se vor număra experții în materie de economie socială din Spania (UpSocial), Belgia (ENSIE), Italia (Tiresia), Austria (BBS), dar și din partea Comisiei Europene (Direcția generală pentru piața internă, industrie, antreprenoriat și IMM-uri).

Cu siguranță, nu dorești să ratezi această excelentă ocazie de a trăi o nouă experiență de neuitat în compania celor mai de renume actori ai antreprenoriatului social de la noi și de peste hotare, de a interacționa și a afla lucruri noi, toate menite să asigure o mai bună colaborare și sinergie a antreprenorilor sociali. Așadar, pentru a fi sigur că locul Dumneavoastră rămâne rezervat, înregistrează-te cât mai curând, completând formularul online, până la data de 6 septembrie 2019, iar pentru orice detalii suplimentare nu ezita să contactezi oricând la telefonul 0 268 73325 sau e-mail: ecorazeni@gmail.com.

Previous Dorești să-ți faci prieteni noi din întreaga lume? Atunci devino ghid turistic la Free Tour Chișinău.
Next Învată cum să găsești echilibrul dintre profesional și personal la training-ul cu Larisa Cepoi
Youth.md
About the author

Youth.md

1 Comment

  1. […] propuneri de subiecte cu tematică socială pe care candidatul ar dori să le documenteze și realizeze în cadrul proiectului. Fiecare subiect […]

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *