Obișnuințe ale oamenilor matinali. Cum poți deveni și tu unul


obisnuite oameni matinali

Pentru mulți dintre noi trezitul de dimineață este un chin cu care ne confruntăm pentru a reuși să îndeplinim toate activitățile planificate. În articolul de mai jos vom vorbi despre obișnuițe ale oamenilor care se trezesc cu ușurință dimineața, pentru a te ajuta și pe tine să devii unul!

Culcă-te mai devreme și menține o oră anumită de somn

Mersul la culcare devreme este cel mai important obicei pentru a face trezitul dimineața devreme ușor și eficient. La fel, consecvența este cheia. Cu cât mai des te culci mai devreme și te trezești devreme, cu atât este mai ușor să devii o persoană matinală. Deși uneori programul încărcat vă va împiedica să urmați un program strict de somn, este absolut esențial pentru a vă trezi mai ușor dimineața. După câteva săptămâni o să observați cum obiceiurile tale o să se schimbe, iar corpul o să se adopte natural ritmului creat. 

Românii suferă din cauza lipsei de somn. Trei sferturi nu se odihnesc  suficient | Ora de Sibiu

Bea un pahar de apă îndată ce te trezești

Chiar când te trezești este foarte important să bei apă, astfel încât îți hidratezi corpul în timp ce încerci să te trezești. Inundarea corpului cu apă curată chiar când te trezești te va ajuta să te trezești mai repede și să te simți mai pregătit pentru ziua ta decât un impuls oferit de cafeină.

De ce să nu bei apa lăsată în pahar peste noapte | Zumi

Fă puțină mișcare

Deoarece dormiți în aceeași poziție timp de opt ore, este posibil ca corpul tău să fie puțin tensionat. Chiar când te trezești, întinde-te pentru ca mușchii să se miște și să te ajute să te trezești. Puteți începe, de asemenea, cu yoga ușoară sau cu exerciții întindere.

28 мая на Площади Освобождения состоится финальный тур конкурса «Спорт –  благое дело» » Государственная администрация г.Бендеры

Nu utiliza dispozitive tehnologice înainte de a merge la culcare

Utilizarea dispozitivelor chiar înainte de a merge la culcare te poate menține treaz mai mult. Oprește dispozitivele cu cel puțin o oră înainte de culcare; tehnologia este adesea un obicei și îndrăznesc să spun pentru mulți, o dependență. Începe încet și fă-ți un obicei din a te deconecta de ele. 

Урок 47. high tech gadgets - Английский язык - 10 класс - Российская  электронная школа

Nu bea sau mânca nimic înainte de somn

Mâncați cu două până la trei ore înainte de culcare. Când mănânci chiar înainte de culcare, corpul tău se concentrează mai degrabă pe digestia mâncării decât pe a adormi.

5 alimente pe care sa NU le mananci inainte de culcare - www.steroizi.ro

Dacă ți-au plăcut sugestiile noastre, nu ezita să accesezi și alte articole marca Youth.md pentru informații interesante și utile, iar pentru postări zilnice intră și pe paginile noastre de Facebook și Instagram, pentru a fi la curent cu tot!

Reporter: Lazari Delia
Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Student Visio: Află mai multe despre studiile în Franța alături de Clubul Voluntarilor Artico
Next Înscrie-te la acest webinar gratuit și află mai multe despre promovarea online
Erica Protap
About the author

Erica Protap

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen + 13 =