Participă la conferința MACRO – unul dintre cele mai importante evenimente economice anuale


evenimente economice din tara MACRO

MACRO (Moldova Assessing Country Risks and Opportunities) este unul dintre cele mai importante evenimente economice anuale, desfășurate în Republica Moldova. Conferința, organizată deja al optulea an consecutiv, a devenit o importantă platformă de dezbateri intelectuale, la care sunt aduse în discuție cele mai stringente probleme economice și sociale ale Republicii Moldova cu scopul de a fi găsite soluții pentru rezolvarea lor. 

În 2020, an marcat de răspândirea mondială a coronavirusului SARS-CoV-2, discutăm despre problemele socio-economice pe care le-a adus pandemia în viața noastră, enumerăm lecțiile pe care trebuie să le învățăm în această perioadă și propunem soluții pentru a spori reziliența economică și socială față de crize. 

De asemenea, ne propunem prin organizarea acestei conferință să sensibilizăm factorii de decizie politică, experții și comunitatea donatorilor despre importanța punerii în aplicare a unor măsuri stringente de atenuare a consecinței crizei pandemice și nu doar. 

Conferința MACRO 2020 va avea loc pe 20 octombrie, de la ora 9:30, și se va desfășura online. Vorbitorii și reprezentanți ai surselor mass-media se vor întruni, cu respectarea tuturor măsurilor de protecție, în Sala Loft a Hotelului Radisson Blu (str. Mitropolit Varlaam 77, Chișinău, Moldova). Toți ceilalți participanți sunt invitați să se alăture discuțiilor online, pe platforma Zoom.us, prin intermediul căreia va fi asigurată interacțiunea cu vorbitorii și moderatorii evenimentului. 

Pentru a vă înregistra la conferința MACRO 2020, vă rugăm să completați acest formular, până pe 19 octombrie 2020. Dacă aveți nevoie de clarificări și/sau explicații suplimentare, contactați la adresa  [email protected], persoana de contact Natalia Volontir, comunicatoare „Expert-Grup”.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Conferința națională despre combaterea abuzului asupra copilului
Next Ziua Mondială a Educației: La mulți ani, dragi profesori!
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − 17 =