Ești student la drept? Câștigă o bursă de merit „Gladei și Partenerii”


bursă de merit pentru studenții de la drept

Biroul de avocați „Gladei și Partenerii” susține tinerele talente. Pentru al cincilea an consecutiv, biroul oferă o bursă de merit în valoarea taxei de studii pentru anul academic 2020/2021. În plus, studenți vor putea beneficia de stagii profesionale de o lună în cadrul biroului.

Condiții de eligibilitate:

Candidații trebuie să fie studenți în anul IV sau masteranzi în cadrul facultății de drept ai unei universități din Moldova, cu frecvența la zi, în bază de contract sau finanțare bugetară.

Dosarul de participare:

  1. CV-ul;
  2. un eseu în limba română pe tema „Gun Jumping: schimbul prematur de informații sensibile în cadrul diagnosticului juridic (due diligence)”.

Reguli de redactare: maximum două pagini, font Times New Roman, dimensiune font 12, spațiere 1,1. Se va utiliza stilul de citare Harvard.

Procesul de selecție

Selectarea va avea loc în baza eseului. Candidații cu cele mai bune eseuri vor fi invitați să le prezinte în fața comisiei de evaluare din care vor face parte avocații asociați ai „Gladei și Partenerii”. Candidații vor avea la dispoziție 10 minute pentru a-și prezenta eseul, după care vor răspunde la întrebările membrilor comisiei.

Candidații vor expedia dosarele până pe 10 octombrie 2020 la adresa de e-mail burse@gladei.md. Prezentarea eseurilor va avea loc pe 17 octombrie 2020, la ora 12.00 în sala de conferințe Sky Tower (etajul 11).

Orice întrebări legate de această bursă de merit și stagiu, le puteți adresa printr-un email la burse@gladei.md.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Eveniment online despre oportunităţile de voluntariat în pandemie!
Next Ziua ușilor deschise „Clasa Viitorului”. Vezi cum se poate implica școala ta în acest proiect
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *