Participă la cea de a treia ediție a Forumului ”Youth Entrepreneurship in a Modern Society”


speaker

Ce? Forum Internațional ”Youth Entrepreneurship in a Modern Society”
Când? 21 Noiembrie – 22 Noiembrie
Unde? Radisson Blu Leogrand Hotel, Chisinau 77, Mitropolit Varlaam Str, MD-2012 Chișinău

Detalii:
A III-a ediție a Forumului va aduce în discuție și va genera soluții pentru dezvoltarea mediului de afaceri și antreprenoriatului social, contribuind astfel la creșterea nivelului social, economic și ecologic din cele șase țări participante.

Dacă ai între 20 și 40 de ani și ești antreprenor sau planifici să-ți lansezi o afacere, te invităm la Forum, unde vei avea parte de:

* O platformă de comunicare, interacțiune și schimb de experiență cu cei peste 200 de participanți din 6 țări: R. Moldova, inclusiv Transnistria, România, Italia, Ucraina, Armenia și Georgia.
* 15 sesiuni de instruire, seminare informative și paneluri tematice paralele, precum și șansa de a învăța direct de la specialiștii și antreprenorii afirmați, locali și internaționali.
* Prezentarea acordului DCFTA și posibilitățile de interacțiune pentru tinerii antreprenori din țările semnatare ale acestui acord.
* Sesiune de informare despre programele și fondurile europene care sprijină antreprenoriatul în rândul tinerilor.
* Expoziție de afaceri unde îți vei putea promova produsele sau serviciile, vei interacționa cu potențialii clienți și vei avea ocazia să stabilești noi parteneriate la nivel național, regional și transfrontalier.

Pentru a te înregistra la Forum, accesează: www.forum.antim.org. Locurile sunt limitate.

Forumul ”Youth Entrepreneurship in a Modern Society” este organizat de ANTiM în parteneriat cu Youth Generation Organization și cu susținerea financiară a Agenției Executive pentru Educație, Audiovizual și Cultură (EACEA) în cadrul programului Erasmus + al Uniunii Europene, precum și cu susținerea Programului UE „Susținerea măsurilor de promovare a încrederii”, implementat de PNUD, si al Ministerului Educaţiei, Culturii și Cercetarii al R. Moldova.
Detalii aici.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” te invită la opereta ”Liliacul”
Next Savurează muzica compozitorilor clasici într-un concert cu Lilia Șolomei
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + eighteen =