Participă la o instruire pentru bibliotecari despre domeniul electoral și câștigă granturi


Sunteți bibliotecar/-ă și vreți să aflați mai multe despre participarea cetățenilor la alegeri, modul de organizare a proceselor electorale și importanța cetățeniei active? Modulul de instruire CICDE „Bibliotecile – puncte de informare a alegătorilor” este oportunitatea pe care o căutați!

Scopul principal al instruirii este de a vă oferi posibilitatea să cunoașteți metodele moderne de educație civică și informare care pot fi utilizate în activitățile zilnice și, care, pot transforma biblioteca într-un veritabil punct de informare privind alegerile și procesul electoral.

În cadrul atelierelor de lucru, veți discuta și dezbate noțiunile și activitățile specifice ciclului electoral, prevederile legale privind organizarea alegerilor în Republica Moldova, sistemul organelor electorale, subiecții interesați în organizarea și desfășurarea scrutinelor electorale și, cel mai important, cum să dezvoltați spiritul civic și participativ al tinerilor și viitorilor alegători, utilizatori ai bibliotecilor.

Dacă doriți să aflați mai mult despre educația electorală și participarea civică, despre experiența internațională și națională în acest domeniu sau poate dețineți deja o experiență pe care ați dori să o împărtășiți și cu ceilalți participanți, atunci înregistrați-vă până pe data de 21 martie 2021, ora 21:00, la următorul link https://bit.ly/30bxhh7 

Toți participanții/ participantele la instruire vor avea posibilitatea să aplice ulterior la proiectul de GRANTURI PENTRU BIBLIOTECARI oferite de către CICDE. 

Modulul de instruire CICDE, cu durata de 8 ore, se va desfășura pe platforma zoom pe parcursul a două zile în luna aprilie 2021. Perioada exactă va fi comunicată persoanelor selectate.

TERMEN LIMITĂ pentru aplicare: 21 martie 2021, ora 21:00.

PERSOANĂ DE CONTACT:

Marcela Roșca, e-mail: marcela.rosca@cicde.md, tel.:068818086.

Sursa: cicde.md

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Cinci moduri sigure de prevenire a oboselii ochilor de la dispozitive digitale
Next Cum obții calificările/diplomele Cambridge în Moldova: 4 motive pentru a alege Liceul Heritage
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × three =