Vino la o lecție susținută de Esther Ouwehand, deputatul olandez din primul partid pentru animale din lume

prelegere, Esther Ouwehand, deputatul olandez, partid pentru animale, drepturile animalelor

Vino la o lecție susținută de Esther Ouwehand, deputatul olandez din primul partid pentru animale din lume și află despre mediul, economia și drepturile animalelor.

Esther Ouwehand, deputatul parlamentar olandez (MP) din primul Partid de succes pentru Animale din lume (PftA), va prezenta o lecție la Chișinău, Republica Moldova, vineri, 28 septembrie. Lecția ei se va referi la încurajarea dezbaterii privind drepturile animalelor, la nevoia de a schimba fundamental sistemul nostru economic pentru a păstra planeta și despre sensul politic al noului val de activism pentru mediu, precum și drepturile animalelor.

În 2006, Partidul Olandez pentru Animale a fost primul partid politic pentru animale din lume, care a câștigat locuri într-un parlament național. PftA nu pune accent pe interesele ființelor umane pe termen scurt, ci se concentrează pe întreaga planetă și pe toți locuitorii ei. Esther Ouwehand a fost un deputat influent al PftA încă de la început. Ea va vorbi despre rolul ei în stimularea dezbaterii privind drepturile animalelor, precum și în stimularea unei abordări mai integrate a protecției mediului, atât în Țările de Jos, cât și în străinătate. De asemenea, ea va vorbi despre îmbunătățirea poziției animalelor, a naturii și a mediului – prin politică.

De când a fost înființat PftA în 2002, în întreaga lume se dezvoltă o mișcare care reprezintă în mod politic interesele transfrontaliere ale animalelor, naturii și mediului. Astăzi există 19 partide politice asemănătoare în 19 țări din întreaga lume și tot mai multe partide asemănătoare sunt înființate în fiecare an.

Dacă dorești să-ți asiguri un loc, vino la timp. Intrarea este gratuită! După prelegere, va fi timp pentru întrebări din partea audienței și a discuțiilor neformale. Vom avea cafea și ceai pentru participanți.

Prelegerea va avea loc în limba engleză, dar va fi traducere live în limba română.

Ușile vor fi deschise la ora 12:30

Începutul prelegerii: ora 13:00.

Gazdă: Universitatea Liberă Internațională din Moldova

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Grăbește-te și înregistrează-te la cea de-a 27-a ediție a Anime Screening Night
Next JOB//Agenția Achiziții Publice selectează Șef Direcția Consultanță și Instruiri