Participă într-un experiment economic unic și câștigă în funcție de rezultate

experiment, asem, expert grup

Centrul Analitic Independent „Expert-Grup” în parteneriat cu Academia de Studii Economice a Moldovei și laboratorul de economie experimentală din Montpellier invită tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani să participe la un experiment economic. Acesta va fi avea loc pe durata a șase sesiuni, în perioada 23 – 24 septembrie, în intervalele orare 9:00 – 11:00, 12:00 – 14:00 și 15:00 – 17:00, la Academia de Studii Economice a Moldovei, în sala Multimedia a blocului B.

Experimentul presupune luarea de decizii în cadrul unui joc economic pe calculator cu posibilitatea de a câștiga în medie 200 de lei în funcție de rezultatele individuale în cadrul experimentului. Banii câștigați vor fi rambursați cash, imediat după finalizarea sesiunii.

Doritorii interesați să participe sunt invitați să se înregistreze la una dintre sesiuni, pe platforma disponibilă pe site-ul www.expert-grup.org, termenul limită pentru înregistrare este 10 septembrie 2019, ora 16:00.

Pentru mai multe detalii, dar și pentru înregistrare, contactează-i la numărul de telefon 022 929 994 și adresa de email:  event@expert-grup.org, persoană de contact Natalia Chitii. Doritorii vor putea participa doar la o singură sesiune dintre cele 6 care vor fi organizate.

*Participarea în cadrul experimentului nu necesită competențe speciale. Persoanele care vor veni din afara oraşului Chişinău vor primi rambursarea cheltuielilor de transport în baza biletului de călătorie.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Învată cum să găsești echilibrul dintre profesional și personal la training-ul cu Larisa Cepoi
Next TRĂIEȘTE O AVENTURĂ DE NEUITAT ÎN VIILE MOLDOVEI LA HARVEST 2019
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *