Participă în competiție la Startup Weekend și obține finanțare pentru ideea ta de afacere

startup weekend, atic, tekwill, tineri antreprenori

Startup Weekend Moldova, cea mai dinamică competiție antreprenorială a ajuns la cea de-a zecea ediție. Dedicat tinerilor pasionați de antreprenoriat, tehnologii și inovație, evenimentul aniversar va avea loc în perioada 9-11 noiembrie la Tekwill.

Programatorii, designerii, managerii, experții în marketing, artiștii grafici sunt invitați să ia parte la o experiență unică, care le va deschide multiple oportunități de afirmare, dezvoltare și avansare.

Startup Weekend Moldova se va desfășura sub forma unui exerciţiu practic pentru tinerii care aspiră să-și deschidă propriile afaceri în domeniu. Timp de trei zile, participanții își vor putea transpune ideile în realitate, vor putea întâlni investitori pentru viitoarele lor startup-uri, vor putea acumula experiență și își vor putea lărgi rețeaua de prieteni cu care împărtășesc aceleași interese.

Astfel, participanții vor fi provocați să-și dezvolte ideea de afacere în doar 54 de ore. Grupați în echipe, membrii acestora vor parcurge întreg procesul de lansare a unui startup, de la generarea ideii până la dezvoltarea unui prototip de produs sau serviciu.

Pentru a participa, ia un bilet aici. Informații adiționale despre Startup Weekend Moldova le găsești pe pagina de facebook a evenimentului.

 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vino la UK Education Day și află din prima sursă despre programele de studiu, admitere sau orientare în carieră
Next JOB//Zenith Media este în căutarea unui Social Media Manager
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 4 =