Parcul din Edineț – locul unde sufletul se relaxează

Vocea Tinerilor, CMT, parrcuri

Orașul Edineț se remarcă prin multe locuri speciale, unde oamenii își pot petrece timpul util și frumos. Parcul „Vasile Alecsandri” este unul dintre locurile care bucură locuitorii orașului și a întregului municipiu. Vizitând acest parc poți savura adevărata frumusețe a naturii.


La intrarea în parc suntem întâmpinați de către busturile mai multor personalități, care formează Aleea Clasicilor.


La fel, în parc este amplasat un teren modern de joacă pentru copii. Aceștia pot petrece timpul util și interesant, alături de părinți.


După o zi grea de muncă sau de liceu, locuitorii orașului Edineț pot să se relaxeze pe băncile acestui parc, admirând frumusețea naturii.


O mândrie a parcului este „Lacul Lebedelor”, care ne teleportează într-o poveste.


O atracție deosebită a acestui loc sunt havuzurile, care au fost amenajate cu aproximativ 5 ani în urmă, de către Primăria orașului Edineț. Havuzurile ademenesc oamenii care spun că primesc plăcere să petreacă timpul liber sub cântecul duios al păsărilor.


Sperăm că acest parc v-a fi păstrat de către locuitorii municipiului Edineț și că autoritățile locale vor amenaja noi locuri de distracții, care vor fi utile și plăcute pentru locuitori.

Acest material a fost realizat în cadrul Proiectului „Încurajarea tinerilor să devină cetățeni activi”, implementat de IREX Europe și AO „Centrul Media pentru Tineri”, cu susținerea financiară a Uniunii Europene. Opiniile exprimate în acest material nu reflectă neapărat punctul de vedere al Uniunii Europene.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vezi cine sunt finaliştii Olimpiadei Republicane la Geografie, ediţia a 49-a
Next Vezi cum au contribuit cei de la CNTM în cadrul Zilei Internaţionale a Faptelor Bune
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen − 13 =