Oportunitate de sprijin financiar pentru inițiative de relevanță socială


Eurofins Foundation Lansează Aplicațiile pentru Finanțarea Proiectelor de Impact

Ce este Eurofins Foundation?

Eurofins Foundation, o organizație dedicată sprijinirii proiectelor cu impact social și comunitar, anunță deschiderea aplicațiilor pentru finanțarea proiectelor care vizează rezolvarea problemelor sociale și promovarea diversității. Fondată pe principii de incluziune și egalitate, fundația oferă oportunități de finanțare pentru organizații non-profit și studenți/researcheri care au inițiative inovatoare și relevante pentru nevoile comunității.

Contribuții și Reguli de Eligibilitate:

Fundația Eurofins acceptă aplicații anual, între lunile martie și octombrie, cu decizii privind finanțarea proiectelor luate în trimestrul patru al fiecărui an. Contribuțiile fundației sunt limitate la maximum 25% din costurile unui proiect sau inițiativă, până la suma de 30.000€. Aceste granturi sunt în general o singură dată și, în mare parte, nerecurente, cu excepția cazului în care fondurile sunt acordate universităților pentru a sprijini bursele studenților.

Criterii de Selecție și Proces de Evaluare:

Proiectele sunt evaluate în funcție de alinierea lor cu obiectivele fundației, impactul lor pozitiv și utilizarea eficientă a fondurilor. O atenție deosebită este acordată proiectelor care abordează mai mult de două obiective, aducând un impact pozitiv și durabil. Fundația caută, de asemenea, proiecte care promovează incluziunea, egalitatea și diversitatea și care au demonstrat eficacitate în utilizarea fondurilor anterioare.

Ce oferă proiectul?

Prin lansarea aplicațiilor pentru finanțare, Eurofins Foundation oferă oportunitatea organizațiilor și individelor de a obține sprijin financiar pentru inițiativele lor de impact social și comunitar. Această inițiativă subliniază angajamentul fundației față de promovarea incluziunii și egalității, contribuind la creșterea bunăstării comunităților vulnerabile și la atingerea unor schimbări pozitive pe termen lung.

Cum te poți înscrie?

Pentru a face parte din oportunitate de sprijin financiar pentru inițiative de relevanță socială, te încurajăm să verifici site-ul Eurofins Foundation.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous SuperLike în Acțiune: tinerii pregătiți să facă diferența în comunitățile lor
Next Tabăra de educație media TikTok Camp pentru liceeni din Moldova
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + nineteen =