Descoperă culisele evenimentului ,,Jeans Party’’ de la Ion Ozun


La 14 octombrie 2021, în incinta Liceului Teoretic Republican ,,Aristotel’’, a avut loc mult așteptatul ,,Jeans Party”. Membrii Senatului ,,Ingenium’’ au fost cei care au organizat sărbătoarea și au pus la punct fiecare detaliu. Vezi în continuare cum a decurs procesul de coordonare a evenimentului de la președintele senatului, Ion Ozun.

  • Care este tematica zilei de astăzi?

 -Astăzi am sărbătorit cea de a IV-a ediție a ,,Jeans Party”. A devenit o tradiție frumoasă în liceul nostru, înființată de o fostă elevă, pe care noi am preluat-o și o continuăm cu drag. În această zi toată lumea poartă jeans denim, conform dress code-ului.

  • Cum s-a desfășurat evenimentul?

– Pe parcursul zilei, elevii au avut parte de mai multe activități interactive. Conform scenariului, petrecerea a început cu un photography hunt, la care au participat elevii cu mult entuziasm. A urmat un joc Kahoot, care a testat nivelul de inteligență al celor prezenți. Apoi, am delectat publicul cu cel mai așteptat moment – desemnarea ,,Miss & Mister Jeans Party’’. La final, cei mai activi și originali concurenți au fost premiați pentru implicarea lor.

  • În ce constă proba de Miss & Mister Jeans Party?

-Competiția a constat din 3 etape: defilarea perechilor, proba de erudiție și un concurs de legat cravata contra cronometru. La fiecare etapă, concurenții acumulează puncte, care se sumează la final. În total au participat 16 elevi de diferite vârste. Din componența juriului au făcut parte 3 eleve, care au evaluat prestația concurenților și au anunțat la sfârșit câștigătorii Jeans Party.

  • Cum a decurs procesul organizatoric?

– A fost unul intens, iar din cauza restricțiilor legate de pandemie, am avut o singură zi la dispoziție pentru a pregăti totul! Din fericire, avem o echipă de organizare foarte competentă și astfel am reușit să avem un rezultat final minunat de care să ne bucurăm cu toții.

  • Care este scopul acestui eveniment?

– Consider că menirea lui este de a lăsa o amprentă în istoria liceului, fiindcă toate evenimentele noastre sunt înscrise în ziarul școlii, care rămâne pentru generațiile viitoare. De asemenea, elevii acumulează noi experiențe, ce pot fi considerate ca și acțiuni de voluntariat.

În liceul ,,Aristotel’’, cei mai activi elevi primesc ore de voluntariat pentru activitatea lor în cadrul instituției. Un alt obiectiv este cel educativ, pentru a informa elevii despre istoria modei și evoluția sa. Nu în ultimul rând, această tradiție urmărește scopul de a încuraja elevii, de a le susține inițiativele și de a crea amintiri de neuitat!

Fii cu ochii pe site-ul Youth.md, pentru a afla cine sunt câștigătorii Miss & Mister Jeans Party!

Nu ezita să ne urmăresti și pe paginile noastre de Facebook, Instagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

 Reporter Youth.md: Berestean Valeria

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Curs online pentru profesorii de limbă engleză
Next Zilele Filmului Românesc, ediția 2021 ajung și la Bălți
Valeria Berestean
About the author

Valeria Berestean

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four + eleven =