ANTRIM invită la un webinar cu reprezentanții turismului local


ANTRIM webinar pastila dupa covid

Asociatia Nationala pentru Turism Receptor (ANTRIM) invită la un nou webinar „Pastila după COVID-19 – Răspunsuri la Provocările turismului intern”. În cadrul discuției Magenta Consulting va prezenta rezultatele sondajului, iar reprezentanții turismului local se vor expune cu referire la posibilitățile de reactualizare a ofertei turistice actuale conform cererii locale.

În contextul impactului negativ provocat de pandemia COVID-19 la nivel global, sectorul turistic necesită mai mult ca niciodată sprijinul instituțional, comunitar, dar și personal.

Agenția de Investiții a lansat #NeamPornit – o campanie națională de comunicare și susținere a turismului intern prin care își propune să promoveze obiectivele și destinațiile turistice din țară insuficient promovate anterior, să stimuleze crearea și consumul produsului turistic local.

În cadrul campaniei a fost derulat primul sondaj național, privind percepția conaționalilor despre oferta turistică internă, elaborat de Magenta Consulting, la care au participat 2109 de respondenți cu vârsta între 25-55 de ani. Rezultatele sondajului au fost prezentate publicului larg în cadrul evenimentului online #NeamPornit în data de 16 iunie curent.

Despre ce se va discuta în cadrul evenimentului:

Care sunt așteptările călătorilor moldoveni de la operatorii din industria turismului local? Care este profilul acestora? Este pregătită industria turismului să ofere servicii turistice cetățenilor Republicii Moldova? Avem produse relevante pentru turismul local? De ce moldovenii în proporție de 48% își organizează individual vacanța și nu se adresează către agențiile de turism? Află modul în care pe timp de pandemie unele agenții de turism emițător se reorientează către turismul local, sau cum ghizii de turism au lansat tururi virtuale prin țară!

Invitați:

  • Rodica Verbeniuc, Director General al Agenției de Investiții;
  • Dumitru Slonovschi, Director Magenta Consulting;
  • Fiodor Estigneev, Agențiile de turism: Visit Moldova, Go Travel Moldova, Vinăria Asconi, Pensiunea Casa din Luncă.

Această activitate este coordonată împreună cu Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova, cu suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID, Guvernul Suediei și UK Aid.

Participarea este GRATUITĂ,pentru a vă înregistra la eveniment, accesați link-ul dat sau puteți urmări LIVE pe pagina de facebook ANTRIM. Evenimentul va avea loc pe 30 iunie 2020, ora 12:00.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous Campania națională: „Un Consiliu de Tineret pentru Fiecare Tânăr”
Next Sesiune de informare despre programul de suport pentru tineri antreprenori AdTrade
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *