Multă distracție! Vino la Karaoke Night organizat de Leo Teenergy!


Karaoke Night

Tuturor ne place să intonăm melodiile preferate, dar când ai petrecut ultima dată împreună cu prietenii la karaoke night, acolo unde talentul nu contează atât de mult pe cât o face distracția?

Leo Teenergy Chișinău organizează un Karaoke Night, un eveniment la care nu doar vei avea parte de amuzament și plăcere, dar și vei aduce contribuția ta asupra unei fapte bune!

Muzica ne unește pe toți și ne face mai buni, iar cei de la Leo Teenergy și-au propus să organizeze un nou eveniment prin care să promoveze nu doar distracția, dar și faptele bune. Banii colectați vor fi direcționaţi spre caritate! O oportunitate cu adevărat deosebită, nu o pierde!

Leo Teenergy este o organizație non-guvernamentală, caritabilă, care se află într-o multitudine de țări. Susținerea oferită de cluburile Leo a încurajat un grup de tineri cu inițiativă să deschidă filiala de la Chișinău.

Așadar, dacă ai chef de un pic de distracție alături de o gașcă extraordinară de tineri, nu îți rămâne decât să-ți strângi prietenii și să veniţi joi, 27 februarie, la MuzCafe Karaoke (str. Albișoara 44). Multitudinea de probe palpitante nu va permite sa vă plictisiți, așa că începând cu ora 18:00, ești așteptat la Karaoke Night.

Prețul biletului: 50 lei. Pentru bilete, telefonează la numărul de telefon 079017983 (Lori-Dana).

Pentru mai multe detalii, accesează pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/s/karaoke-night/801743700295388/

Descoperă mai multe oportunităţi pentru tineri pe Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous O nouă oportunitate pentru tineri activi: Lawyers at work
Next Subiect de dezbatere: Rețelele de socializare sunt utile pentru societate?
Tomov Ana-Maria
About the author

Tomov Ana-Maria

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *