Ești bun la scris? Participă la concursul de eseuri „Youth Essay Prize Competition”


concursul de eseuri cu premii

Ești bun la scris și te interesează subiecte legate de Acordurile de Asociere semnate de Uniunea Europeană (UE) cu Republica Molodva, Ucraina și Georgia? Atunci te încurajăm să participi la concursul de eseuri „Youth Essay Prize Competition”, organizat în cadrul proiectului 3DCFTAs. 

Cine se poate înscrie la concurs?

La concurs pot participa cetățeni ai celor trei țări sus-enumerate, care au vârste de până la 30 de ani și posedă bine limba engleză. 

Subiectul eseului pe care-l veți elabora trebuie să fie pe tematici ce țin de Acordurile de Asociere și ZLSAC dintre Moldova, Georgia, Ucraina și Uniunea Europeană. 

Condiții pentru produs:

Organizatorii concursului menționează obligativitatea elaborării eseurilor în limba engleză și calitatea lingvistică bună. Eseurile trebuie să fie analitice, argumentative, să conțină afirmații originale și să nu depășească 3000 de cuvinte. Este binevenit ca autorii să demonstreze cunoștințe aprofundate legate de Acordurile de Asociere și ZLSAC, obținute prin studii, cercetări sau experiență profesională. Cele mai bune eseuri, vor fi premiate cu câte 500 Euro fiecare și vor fi publicate pe site-ul  www.3dcftas.eu

Termen limită:

Eseurile trebuie să fie expediate până la data de 30 septembrie 2020, la adresa remizov@ier.kyiv.ua. Autorii trebuie, de asemenea, să indice țara/orașul lor de reședință și vârsta. 

Pentru mai multe informații despre concursul de eseuri, accesați pagina web a organizatorilor.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Cel mai mare festival studențesc din lume ISFiT 2021 te așteaptă!
Next Burse pentru tineri oferite de către Guvernul Republicii Cehe
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × three =