Moldova Banking Hub: Participă ca să înțelegi mai bine sistemul financiar


Moldova Banking Hub

Banca Națională a Moldovei lansează platforma de educație financiară „Moldova Banking Hub”. Elevii, studenții, profesorii, dar și publicul larg vor fi ajutați de experții Băncii Naționale a Moldovei să înțeleagă mai bine cum funcționează sistemul financiar de la noi.

Participanții vor avea posibilitatea să discute cu experții băncii centrale la diverse subiecte din domeniul financiar-bancar.Dialogul interactiv va fi posibil în cadrul platformei de educație financiară „Moldova Banking Hub”, care va fi lansată luni, 22 martie 2021, în cadrul evenimentului ce va da startul Săptămânii Internaționale de Educației Financiară, cu participarea guvernatorului BNM, Octavian Armașu.

„Banca Națională a Moldovei, în calitate de coordonator național al procesului de educație financiară, depune multiple eforturi pentru a fi alături de cetățeni, promovând conceptele financiare și avantajele pe care le obțin consumatorii prin incluziunea financiară”, subliniază șeful băncii centrale.

Doritorii de a participa la discuții, se pot înregistra completând formularul: link aici sau pot transmite solicitarea pe adresa electronică educatia.financiara@bnm.md.

BNM se alătură în fiecare an evenimentului Global Money Week, în cadrul căruia publicul din aproape 175 de țări își exprimă dorința de a învăța să se orienteze în lumea financiară.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Dezvoltare personală: La care etapă te afli acum?
Next Evenimente pentru tineri // Urmărește LIVE întâlniri cu poeți de Ziua Mondială a Poeziei
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × five =