MentorMe Lab – despre Actorie, cu Zina Esepciuc și Igor Babiac


MentorMe, alături de ASRM Olanda și AMMB Students, vă invită la ultimul webinar din seria MentorMe Lab: MentorMe Lab - despre Actorie.

MentorMe, alături de ASRM Olanda și AMMB Students, vă invită la ultimul webinar din seria MentorMe Lab: MentorMe Lab – despre Actorie.

Nu rata ocazia să-i întrebi pe mentorii Zina Esepciuc și Igor Babiac prin ce acestă industrie i-a atras și care ar fi sugestiile pe care voiau să le cunoască când abia făceau primii pașii în arta actoriei.

Conectează-te Live cu actori talentați:

  • Zina Esepciuc:

Zina este actriță originară din orașul Bălți, stabilită la moment la Londra. A studiat Jurnalism la USM și a lucrat în calitate de reporter în presa online, dar și TV din RM. Apoi a studiat la Școala de TV și Film “Tudor Vornicu” București, după care a plecat la Paris să studieze Regie Film și Actorie. A studiat și a lucrat în calitate de actriță timp de 7 ani la Paris și, anul trecut, s-a mutat la Londra. Printre proiectele recente ale Zinei se enumeră “Inhuman Resources” Netflix, “Family Business” Netflix, “Valley of the Damned”, “Le Festin” (short film).

De asemenea, Zina este creatoarea și moderatoarea paginii Instagram Moldovan Actors destinată promovării actorilor moldoveni, dar și informații despre industria de cinematografie internațională.

  • Igor Babiac:

Igor este actor originar din Sângerei. A renunțat la facultatea de economie de la Universitatea din Torino pentru a studia actoria la academie. De asemenea, este absolvent al Școlii de actorie condusă de Florin Șerban. Igor a fost selectat la Berlinale Talents 2019. A fost nominalizat la Premiul Gopo 2014 pentru cel mai bun actor în rol principal din filmul său de debut, “La limita de jos a cerului” (2013). Igor Babiac este cunoscut pentru rolurile principale în “Beautiful Corruption” (2018), Lazarus Syndrome (2018) & “Dragoste 2. America”.

Detalii suplimentare despre eveniment, găsești pe pagina de facebook. Atelierul de discuții se va desfășura pe 27 iunie 2020, ora 15:00.

Fii cu ochii pe pagina Mentor Me, ASRM Olanda și AMMB Students! Vei descoperi istorii de culisele profesiei de actor. Pregătește și întrebări pentru invitați, pentru o discuție interactivă.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Webinar „Monitorizarea și elucidarea cazurilor de corupție la nivel local”
Next În lumea blockchain-ului: 5 startup-uri europene care susțin și extind utilizarea lui
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 4 =