Fashion Acceleration Level Up Program pentru întreprinderi din industria ușoară


Fashion Acceleration program pentru întreprinderi

ZIPhouse lansează apelul de înregistrare pentru noua ediție de Fashion Acceleration Level Up Program.

Ediția data a acestui program, Fashion Acceleration, are drept scop susținerea întreprinderilor din industria ușoară care sunt gata și doresc să dezvolte vânzările online, să-și internaționalizeze activitatea și să aplice noi tehnici de dezvoltare în activitatea lor.

Către cine este adresat Fashion Acceleration Level Up Program?

Prin intermediul ediției date a acceleratorului „Acceleration Level Up Program” se intenționează de a ridica la un nou nivel de comercializare online a 12 întreprinderi autohtone din industria ușoară.
Programul prevede 9 luni de studii intensive, cu participarea mentorilor locali și internaționali care vor oferi suport informațional în domeniul vânzărilor online, branding, comunicare, economic și legal.

Programul este destinat întreprinderilor care au o experiență de peste 5 ani de activitate, comercializează pe piața internă, dar reprezintă un potențial vizibil de export pe piețele internaționale, dispun de o pagină web, dar si sunt gata să coinvestească pentru refacerea ei pentru a atinge criteriile necesare comerțului on-line.

Ce presupune programul Fashion Acceleration?

Programul prevede asistență egală întreprinderilor participante, atât pentru adaptarea paginii web la criteriile necesare, cât și promovarea ei. Nivelul de coinvestire din partea întreprinderii doritoare de a participa la acest program depinde de nivelul actual al paginii web.

Pentru mai multe detalii și criterii legate de participarea în acest program puteți contacta 0788 39 070. Sau pe pagina oficială a evenimentului (link aici).

Termen limită de aplicare: 8 Mai 2020. Grăbește-te să te înregistrezi!
Formularul de participare, îl găsești aici.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Bacalaureat 2020: lecții de pregătire online (orar 4 - 8 mai)
Next Antrenamente online: Menține-te în formă cu Niagara Fitness Club
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 − five =