Lansarea oficială a Platformei EcoLocal Turism, 6 august 2022


Sâmbătă, 6 august 2022, va avea loc lansarea oficială a Platformei EcoLocal Turism! Un proiect eco-sustenabil care reunește producătorii locali în vederea dezvoltării turismului durabil. 14 destinații turistice noi te așteaptă în vizită pentru o experiență unică în diferite regiuni ale Moldovei.

Producătorii eco-locali și-au deschis portițele pentru a organiza ateliere de gătit și gospodărit, culesul roadei, degustări, team buildinguri, drumeții și alte minunății. 

Pentru mai multe detalii vezi aici.

Rețeaua adună producători ecologici și artizanali din întreaga țară, fiecare dintre ei dispuși să împărtășească din trăirile și provocările lor cotidiene. Totodată este o ocazie de neratat pentru a redescoperi patrimoniul cultural și peisagistic, printre care și valorile sau cutumele zonei respective. Fiecare destinație este deosebită și cu siguranță va aprinde o scânteie în inimile tuturor.

Vino în această această sâmbătă să descoperi destinațiile turistice prin intermediul coordonatorului acestei platforme, Alex Ivanov.

Detalii pe parcurs. Urmărește pagina evenimentului.

Acest proiect este realizat de către Asociația Producătorilor și Consumatorilor Eco și Artizanali din Moldova – EcoLocaL.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Proiect pentru tineri din Drochia „Egalitate de Gen pentru TINEri(e)”
Next Alătură-te Comisiei Europene în calitate de stagiar!
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × one =