Job full time: ARTCOR este în căutarea unor persoane super eroi


job full time artcor

Centrul de Dezvoltare a Industriilor Creative ARTCOR vine cu o ofertă de job full time, potrivită pentru tine. Dacă îți place să comunici mult, să cunoști zilnic oameni noi și interesanți ești deja un bun candidat.

Scopul funcției: Asistarea activităților și proceselor administrative și logistice în Artcor

Abilități/competențe personale: Organizat, responsabil, comunicabil, abilitate de lucru în echipă, în condiții de stress, punctual, adaptabilitate, autocontrol, atitudine pozitiva, spirit de observație, răbdare, viteza de reactie, creativitate, spirit de inițiativă. Cunoașterea limbii engleze și ruse  la nivel avansat, va constitui un avantaj.

Pentru că vei ajuta să gestionezi evenimente, vei întâmpina oaspeți și vei avea grijă ca ei și rezidenții centrului să se simtă confortabil la maxim, chiar dacă asta presupune uneori de cărat și de aranjat mese și scaune.

Vei avea parte de o echipă veselă și trăsnită, experiență multă și valoroasă, și un loc de muncă frumos foc. Nu va fi ușor, însă autorii îți promit lucruri extrem de interesante.

Sarcini generale job full time:

  1. să folosească timpul de muncă exclusiv pentru realizarea sarcinilor de serviciu, respectiv, doar pentru activități care sunt cuprinse în atribuțiile și îndatoririle sale ori sunt dispuse de șefii ierarhici
  2. să colaboreze cu toți membrii echipei Artcor și să înainteze propuneri de îmbunătățire a activității sale specifice, dar și în general, în cadrul Artcor
  3. să raporteze săptămânal și, ulterior, lunar, privind activitățile desfășurate, indicatorii atinși, cu anexarea documentelor justificative
  4. să planifice activitățile pentru luna viitoare, cel târziu până la data de 28 a fiecărei luni
  5. sa elaboreze pontajul lunar
  6. să respecte Regulamentele interne Artcor, sarcinile curente atribuite de către șefii ierarhici
  7. să organizeze eficient locul de muncă
  8. să participe activ și creativ la soluționarea sarcinilor și problemelor echipei
  9. sa fie cinstit, loial și disciplinat, cu o atitudine civilizată și corectă față de toate persoanele cu care vine în contact
  10. să respecte principiile ecologice

Înscrie-te pentru această ofertă de muncă full time, trimițând CV pe noroc@artcor.md. Mai multă informație despre poziție, găsești pe pagina oficială.

Termenul-limită 15 noiembrie 2019.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Activități pentru tineri: participanții atelierului familiarizați cu drepturile omului
Next Prinde un eveniment cultural, gratis în Chișinău: vezi programul la Nordic Film Festival
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + 10 =