Maratonul Internațional Chișinău, ediția 2020 într-un format inedit


Maratonul Internațional Chișinău

Pe 27 septembrie, în Moldova și în toată lumea, se va desfășura Maratonul Internațional Chișinău într-un format inedit – unul virtual. Competiția va începe la ora 9.00.

Maratonul de la Chișinău este cea mai mare competiție de alergare din țară, care atrage mii de participanți. Pentru a lua parte la această competiție, sute de turiști și sportivi străini vin în Moldova, iar diaspora moldovenească se întoarce acasă. Pandemia a făcut ca oamenii să-și revadă planurile sportive pentru anul 2020 și să-și schimbe opinia despre sport.

Cum va avea loc Maratonul în acest an?

Din acest motiv, organizatorul maratonului, organizația sportivă Sporter, îi invită pe locuitorii Moldovei și pe cei din diasporă să susțină competiția, alergând acolo unde se află ei acum și demonstrând că hotarele sunt de fapt convenționale.

Cum poți participa?

Pentru a participa la cursa online, trebuie să îmbrăcați un tricou de la edițiile precedente ale Maratonului Chișinău sau orice alt eveniment Sporter, să alegeți oricare dintre distanțele: 1,5 km, 5 km, 10 km, 21 km sau 42 km și să luați startul pe 27 septembrie, la ora 9.00, din orice loc din oraș, din țară și chiar din lume.

Participanții sunt îndemnați să înregistreze un scurt video din timpul cursei și să-l trimită la event@sporter.md pentru videoclipul final al celei de-a șasea ediții a maratonului.

Despre eveniment:

Maratonul Internațional Chișinău este o cursă competitivă pentru sportivi profesioniști și amatori, care se desfășoară în Moldova din 2015. Mii de alergători iau parte la cursă în fiecare an. În 2018, la competiție au participat peste 18 000 de sportivi din peste 50 de țări.

Pentru informații suplimentare, despre acest eveniment, consultați acest link.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Previous Cinci modalități de transport prin care poți să-ți ajuți planeta
Next Humanitas Live: Descoperă corespondența perechii regale prin volumul „Cu iubire tandră, Elisabeta”. „Mereu al tău credincios, Carol”
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *