Ești tânăr și crezi că poți schimba lumea? Păstrează acest sentiment și vino la Exploration Workshop

moldox lab, film documnetar, laborator

„MOLDOX”, unicul festival de film documentar din Republica Moldova cu o componentă complexă – „MOLDOX LAB” – axată pe instruirea filmmakerilor în devenire, revine în forță! Organizatorii dau startul recrutării de participanți la laboratoarele de film care se vor desfășura între 9 și 15 septembrie, la Cahul.

Ești tânăr și crezi că poți schimba lumea? Debordezi de entuziasm și vrei rezultate aici și acum? Păstrează acest sentiment și vino la „Exploration Workshop-2019” – un atelier intensiv, pe durata căruia vei învăța cum să faci un film, în timp ce faci un film.

Teoria contează, dar practica te învață în egală măsură. Vei afla câteva noțiuni de bază ale filmului documentar, iar apoi vei „plonja” direct în realizarea unui scurt documentar. Este un workshop în care implicarea ta contează, ideile tale sunt puse în aplicare, iar schimbarea poate fi făcută de fiecare. Într-un timp foarte scurt vei învăța foarte multe nu numai despre film, dar și despre tine, despre puterea ta de convingere, despre cum poți comunica cu oamenii, despre curaj și creativitate.

Vei explora limitele tale sub îndrumarea Norei Agapi, director de imagine al mai multor documentare care au cules lauri la festivaluri europene de top – Berlin, Rotterdam, TIFF etc. – printre care „American Oasis”, „Decoding Dacia”, „Off the Beaten Track”, „Forest of Crocodiles”, „Low Cost”, „Leaving Transylvania”).

Pentru a participa, accesează http://moldoxfestival.com/2018/06/21/exploration-workshop-2018-2/?lang=ro și completează formularul.

Grăbește-te! Numărul participanților la „Exploration Workshop-2019” este limitat. Termenul-limită de înscriere este 1 august 2019. Mai multe detalii despre atelierele „MOLDOX LAB” găsești aici.

Previous Vino în Parcul Valea Trandafirilor și participă la „Meciul Generației”
Next Vino la prezentarea cursului Animația Personajelor cu animatorul 3D Eugen Cernishev
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *