Job // CRJM anunța concurs de selectare a unui trainer / grup de traineri


job trainer crjm

Job // CRJM anunță concurs de selectare a unui trainer / grup de traineri / companie de training care să livreze un curs pentru formare de formatori (TRAINING PENTRU TRAINERI).

Acest curs este necesar pentru fortificarea capacităților instituționale ale organizației și dezvoltării competențelor necesare pentru activitățile de formare și educare a adulților.

Activitatea va fi realizată în cadrul proiectului „Promovarea supremației legii prin monitorizare de către societatea civilă”, implementat cu suportul financiar al Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID).

Sarcinile Prestatorului:

Trainerul / grupul de traineri / compania de training (în continuare „Prestator”) urmează să livreze un curs pentru formare de formatori (TRAINING PENTRU TRAINERI). În cadrul cursului de instruire este necesar să fie abordate în principal următoarele subiecte / aspecte:

 • Metode și tehnici actuale de instruire non-formală, inclusiv în mediul online;
 • Rolul, abilitățile și personalitatea unui formator;
 • Cum este diferit un curs de drepturile omului de alte tipuri de formare;
 • Etapele de planificare și organizare a unui training. Structura cursului și adaptarea lui la diverse formate, tipuri de beneficiari, condiții externe;
 • Determinarea nevoilor de instruire a grupului;
 • Metode de predare și tehnici de captare și menținere a atenției audienței;
 • Gestionarea emoțiilor sau a situațiilor dificile apărute în timpul training-ului;
 • Utilizarea limbajului verbal și non-verbal pentru transmiterea eficientă a informațiilor;
 • Oferirea și primirea feedbackului;
 • E-learningul și specificul acestuia;
 • Moderarea sesiunilor de întrebări;
 • Evaluarea activităților de instruire. Instrumente și modalități de evaluare.

Prestatorul va livra cursul în baza unei analize prealabile a necesităților echipei Beneficiarului. Trainingul va fi organizat în limba română, pentru un număr total de 10 persoane și va dura maxim 4 zile, în prealabil în prima jumătate a lunii noiembrie 2020. Datele exacte ale trainingului vor fi stabilite de comun acord cu Prestatorul câștigător. Trainingul va fi organizat online.

Cheltuielile pentru organizarea sesiunilor vor fi acoperite de CRJM, Prestatorul urmează să indice în oferta financiară doar costurile pentru pregătirea și livrarea cursului.

Livrabile și angajamente:

 1. Evaluarea necesităților înainte de training;
 2. Metodologia de lucru;
 3. Agenda trainingului;
 4. Livrarea cursului de instruire pentru un public așteptat de aproximativ 10 persoane prin mijloace online;
 5. Suportul de curs în format electronic.

Oferta:

Ofertele pot fi prezentate de către persoane fizice și/sau juridice. Oferta trebuie să fie datată și semnată și expediată prin e-mail la application@crjm.org  până la data de 20 octombrie 2020, ora 23.59.

Dosarul de participare la concurs va conţine:

 1. Copia certificatului de înregistrare/extrasului pentru persoană juridică și CV-urile experților pentru persoane fizice, de rând cu o scrisoare de intenție, care va conţine în mod obligatoriu: (1) interesul pentru achiziție și o scurtă descriere a cursurilor de formare de formatori, de rând cu lista beneficiarilor anteriori, (2) numele și datele de contact a două persoane de referință;
 2. Un proiect al planului de curs (metodologia), care să indice abordarea generală și metodele sugerate – maximum 2 pagini;
 3. Oferta financiară cu indicarea costului per zi pentru pregătire/ training în dolari SUA. În scopul comparării ofertelor, sumele prezentate în altă valută vor fi convertite la cursul oficial al BNM din data limită pentru prezentarea ofertelor.

Pentru informații suplimentare, Vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 022 843601 ext. 110 sau la adresa de e-mail: application@crjm.org.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job // APSCF selectează specialist în domeniul advocacy și comunicare
Next Motive de ce atitudinea eco trebuie să devină un stil de viață, nu o obligație
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × five =